Povezane vesti
'Ti si moj bog': Susret premijerke Japana i članova benda Dip Parpl
BBC News 12.04.2026
Predsednica japanske vlade nekada je svirala bubnjeve, a britansku rok grupu zavolela je još u osnovnoj školi. Sanaei Takaiči, premijerki Japana, nedavno se ispunila devojačka želja. Upoznala je članove britanskog rok benda Dip Parpl (Deep Purple) koje… »
‘Ti si moj bog’: Susret premijerke Japana i članova benda Dip Parpl
Danas 12.04.2026
Sanaei Takaiči, premijerki Japana, nedavno se ispunila devojačka želja. Upoznala je članove britanskog rok benda Dip Parpl (Deep Purple) koje je zavolela još u osnovnoj školi. „Ti si moj bog“, rekla je Takaiči bubnjaru Ijanu Pejsu, dok mu je pružala… »
‘Ti si moj bog’: Susret premijerke Japana i članova benda Dip Parpl
Južne vesti 12.04.2026
EPA Sanaei Takaiči, premijerki Japana, nedavno se ispunila devojačka želja. Upoznala je članove britanskog rok benda Dip Parpl (Deep Purple) koje je zavolela još u osnovnoj školi. „Ti si moj bog“, rekla je Takaiči bubnjaru Ijanu Pejsu, dok mu je pružala… »
NIN 12.04.2026
Sanaei Takaiči, premijerki Japana, nedavno se ispunila devojačka želja. Upoznala je članove britanskog rok benda Dip Parpl (Deep Purple) koje je zavolela još u osnovnoj školi. "Ti si moj bog", rekla je Takaiči bubnjaru Ijanu Pejsu, dok mu je pružala… »
Radio 021 12.04.2026
Predsednica japanske vlade nekada je svirala bubnjeve, a britansku rok grupu zavolela je još u osnovnoj školi. EPA Sanaei Takaiči, premijerki Japana, nedavno se ispunila devojačka želja. Upoznala je članove britanskog rok benda Dip Parpl (Deep Purple)… »
Vesti dana »
MSP Srbije: Odluka Konakovića nekonstruktivan potez koji ne doprinosi dobrosusedskim odnosima
Nedeljnik pre 21 minutajoš 36 povezanih
Odnosi Izraela i Velike Britanije na ivici pucanja: "Imamo neprijateljski nastrojenu laburističku vladu koja stalno deluje protiv Tel Aviva"
Kurir pre 6 minutajoš 28 povezanih
Građani više neće nositi uplatnice: Kreće elektronsko plaćanje taksi
Naslovi.ai pre 2 satajoš 21 povezana
Batut: U Srbiji registrovano 37 obolelih od groznice Zapadnog Nila, duplo više nego krajem avgusta
Radio sto plus pre 1 satjoš 23 povezane