Povezane vesti
'Ti si moj bog': Susret premijerke Japana i članova benda Dip Parpl
BBC News pre 22 dana
Predsednica japanske vlade nekada je svirala bubnjeve, a britansku rok grupu zavolela je još u osnovnoj školi. Sanaei Takaiči, premijerki Japana, nedavno se ispunila devojačka želja. Upoznala je članove britanskog rok benda Dip Parpl (Deep Purple) koje… »
‘Ti si moj bog’: Susret premijerke Japana i članova benda Dip Parpl
Danas pre 22 dana
Sanaei Takaiči, premijerki Japana, nedavno se ispunila devojačka želja. Upoznala je članove britanskog rok benda Dip Parpl (Deep Purple) koje je zavolela još u osnovnoj školi. „Ti si moj bog“, rekla je Takaiči bubnjaru Ijanu Pejsu, dok mu je pružala… »
NIN pre 22 dana
Sanaei Takaiči, premijerki Japana, nedavno se ispunila devojačka želja. Upoznala je članove britanskog rok benda Dip Parpl (Deep Purple) koje je zavolela još u osnovnoj školi. "Ti si moj bog", rekla je Takaiči bubnjaru Ijanu Pejsu, dok mu je pružala… »
Radio 021 pre 22 dana
Predsednica japanske vlade nekada je svirala bubnjeve, a britansku rok grupu zavolela je još u osnovnoj školi. EPA Sanaei Takaiči, premijerki Japana, nedavno se ispunila devojačka želja. Upoznala je članove britanskog rok benda Dip Parpl (Deep Purple)… »
‘Ti si moj bog’: Susret premijerke Japana i članova benda Dip Parpl
Južne vesti pre 22 dana
EPA Sanaei Takaiči, premijerki Japana, nedavno se ispunila devojačka želja. Upoznala je članove britanskog rok benda Dip Parpl (Deep Purple) koje je zavolela još u osnovnoj školi. „Ti si moj bog“, rekla je Takaiči bubnjaru Ijanu Pejsu, dok mu je pružala… »
Vesti dana »
Ugašeno 9 mladih života - tri godine od masovnog ubistva kod Mladenovca; Blažićima maksimalne kazne FOTO
B92 pre 1 satjoš 79 povezanih
Tramp pokrenuo operaciju u Ormuzu zbog zastoja u pregovorima sa Iranom
RTV pre 16 minutajoš 29 povezanih
'Brod smrti': Šta je hantavirus potvrđen na kruzeru u Atlantskom okeanu
BBC News pre 46 minutajoš 32 povezane
Sukob na Bliskom istoku: Vojska SAD tvrdi da su njihovi brodivi prošli korz Ormuz, Iran da su progođeni
Večernje novosti pre 11 minutajoš 45 povezanih