Povezane vesti

'Ti si moj bog': Susret premijerke Japana i članova benda Dip Parpl

BBC News pre 22 dana
Predsednica japanske vlade nekada je svirala bubnjeve, a britansku rok grupu zavolela je još u osnovnoj školi. Sanaei Takaiči, premijerki Japana, nedavno se ispunila devojačka želja. Upoznala je članove britanskog rok benda Dip Parpl (Deep Purple) koje… »
‘Ti si moj bog’: Susret premijerke Japana i članova benda Dip Parpl

Danas pre 22 dana
Sanaei Takaiči, premijerki Japana, nedavno se ispunila devojačka želja. Upoznala je članove britanskog rok benda Dip Parpl (Deep Purple) koje je zavolela još u osnovnoj školi. „Ti si moj bog“, rekla je Takaiči bubnjaru Ijanu Pejsu, dok mu je pružala… »

NIN pre 22 dana
Sanaei Takaiči, premijerki Japana, nedavno se ispunila devojačka želja. Upoznala je članove britanskog rok benda Dip Parpl (Deep Purple) koje je zavolela još u osnovnoj školi. "Ti si moj bog", rekla je Takaiči bubnjaru Ijanu Pejsu, dok mu je pružala… »

Radio 021 pre 22 dana
Predsednica japanske vlade nekada je svirala bubnjeve, a britansku rok grupu zavolela je još u osnovnoj školi. EPA Sanaei Takaiči, premijerki Japana, nedavno se ispunila devojačka želja. Upoznala je članove britanskog rok benda Dip Parpl (Deep Purple)… »

Južne vesti pre 22 dana
EPA Sanaei Takaiči, premijerki Japana, nedavno se ispunila devojačka želja. Upoznala je članove britanskog rok benda Dip Parpl (Deep Purple) koje je zavolela još u osnovnoj školi. „Ti si moj bog“, rekla je Takaiči bubnjaru Ijanu Pejsu, dok mu je pružala… »

Vesti dana »