Povezane vesti
'Ti si moj bog': Susret premijerke Japana i članova benda Dip Parpl
BBC News 12.04.2026
Predsednica japanske vlade nekada je svirala bubnjeve, a britansku rok grupu zavolela je još u osnovnoj školi. Sanaei Takaiči, premijerki Japana, nedavno se ispunila devojačka želja. Upoznala je članove britanskog rok benda Dip Parpl (Deep Purple) koje… »
‘Ti si moj bog’: Susret premijerke Japana i članova benda Dip Parpl
Danas 12.04.2026
Sanaei Takaiči, premijerki Japana, nedavno se ispunila devojačka želja. Upoznala je članove britanskog rok benda Dip Parpl (Deep Purple) koje je zavolela još u osnovnoj školi. „Ti si moj bog“, rekla je Takaiči bubnjaru Ijanu Pejsu, dok mu je pružala… »
‘Ti si moj bog’: Susret premijerke Japana i članova benda Dip Parpl
Južne vesti 12.04.2026
EPA Sanaei Takaiči, premijerki Japana, nedavno se ispunila devojačka želja. Upoznala je članove britanskog rok benda Dip Parpl (Deep Purple) koje je zavolela još u osnovnoj školi. „Ti si moj bog“, rekla je Takaiči bubnjaru Ijanu Pejsu, dok mu je pružala… »
Radio 021 12.04.2026
Predsednica japanske vlade nekada je svirala bubnjeve, a britansku rok grupu zavolela je još u osnovnoj školi. EPA Sanaei Takaiči, premijerki Japana, nedavno se ispunila devojačka želja. Upoznala je članove britanskog rok benda Dip Parpl (Deep Purple)… »
NIN 12.04.2026
Sanaei Takaiči, premijerki Japana, nedavno se ispunila devojačka želja. Upoznala je članove britanskog rok benda Dip Parpl (Deep Purple) koje je zavolela još u osnovnoj školi. "Ti si moj bog", rekla je Takaiči bubnjaru Ijanu Pejsu, dok mu je pružala… »
Vesti dana »
Rubio: Pregovori o sporazumu sa Iranom bi mogli da traju nekoliko dana
Nedeljnik pre 4 satijoš 30 povezanih
Četvoro mrtvih i petoro povređenih u sudaru voza i školskog autobusa u Belgiji
Beta pre 10 minutajoš 23 povezane
Stabilno i toplo vreme u Srbiji sa visokim temperaturama i upozorenjima na UV zračenje
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 24 povezane
Preminuo Dragoljub Mićunović: Profesor, filozof i doajen srpske politike
BBC News pre 2 satajoš 47 povezanih
Tramp ponovo šokirao sve: U sekundi je zavladao totalni muk
Večernje novosti pre 1 satjoš 19 povezanih