Povezane vesti

"Brate moj, zar si me i ti ostavio?" Pevaču Emiru Habiboviću umro brat, slomljen zbog gubitka.

"Brate moj, zar si me i ti ostavio?" Pevaču Emiru Habiboviću umro brat, slomljen zbog gubitka.

Telegraf 12.04.2026
Pevač Emir Habibović obavestio je javnost o velikom gubitku koji je potresao njega i njegovu porodicu - preminuo mu je brat Damir. Emir se na društvenim mrežama oprostio od brata emotivnom objavom, uz fotografiju i poruku koja je dirnula mnoge. U poruci… »
"Damire moj, zar si me i ti ostavio?!" Pevaču Emiru Habiboviću umro brat, podelio tužne vesti

"Damire moj, zar si me i ti ostavio?!" Pevaču Emiru Habiboviću umro brat, podelio tužne vesti

Blic 12.04.2026
Ova tužna objava podsjetila je na krhkost života i večnu ljubav prema porodici. Prijatelji i fanovi su pružili podršku i saučešće pevaču u ovim teškim trenucima. Poznati pevač Emir Habibović obavestio je javnost o tragičnom gubitku koji je duboko… »
„Zar si me i ti ostavio, brate moj dobri…“ Emir Habibović slomljen od bola, podelio potresan oproštaj koji je rasplakao region…

„Zar si me i ti ostavio, brate moj dobri…“ Emir Habibović slomljen od bola, podelio potresan oproštaj koji je rasplakao region…

Kurir 12.04.2026
Pevač Emir Habibović podelio je sa svojim pratiocima tužnu vest koja je duboko potresla javnost. Na svom Instagram storiju objavio je emotivnu poruku posvećenu preminulom bratu, uz fotografiju i reči koje slamaju srce. U potresnoj objavi, Emir se… »

Vesti dana »