Povezane vesti

Sin predsednika Ugande šokirao svet: Traži milijardu dolara od Turske i brak s najlepšom Turkinjom, za Meloni već davao 100…

Sin predsednika Ugande šokirao svet: Traži milijardu dolara od Turske i brak s najlepšom Turkinjom, za Meloni već davao 100…

Dnevnik pre 1 dan
KAMPALA: Načelnik odbrane Ugande i sin predsednika te zemlje Muhuzi Kajnerugaba zatražio je od Turske milijardu dolara i ženidbu s "najlepšom ženom" u Turskoj zbog, kako tvrdi, doprinosa bezbednosti u regionu, uz pretnju prekidom diplomatskih odnosa… »
Sin predsednika Ugande traži od Turske milijardu dolara i „najlepšu ženu” za brak

Sin predsednika Ugande traži od Turske milijardu dolara i „najlepšu ženu” za brak

Politika pre 1 dan
Izrazio i podršku Izraelu. Načelnik odbrane Ugande i sin predsednika te zemlje Muhuzi Kajnerugaba zatražio je od Turske milijardu dolara i ženidbu s „najlepšom ženom” u Turskoj zbog, kako tvrdi, doprinosa bezbednosti u regionu, uz pretnju prekidom… »
Sin predsednika Ugande traži od Turske milijardu dolara i brak s najlepšom ženom u Turskoj

Sin predsednika Ugande traži od Turske milijardu dolara i brak s najlepšom ženom u Turskoj

Radio 021 pre 1 dan
Načelnik odbrane Ugande i sin predsednika te zemlje Muhuzi Kajnerugaba zatražio je od Turske milijardu dolara i ženidbu s "najlepšom ženom u Turskoj" zbog, kako tvrdi, doprinosa bezbednosti u regionu. Kajnerugaba je, u nizu objava na društvenoj mreži… »
"Vi meni milijardu dolara i najlepšu ženu u zemlji, ja vama garancije" Sin predsednika Ugande šokirao svet zahtevom od Turske…

"Vi meni milijardu dolara i najlepšu ženu u zemlji, ja vama garancije" Sin predsednika Ugande šokirao svet zahtevom od Turske…

Blic pre 1 dan
Zapretio je da će Uganda za 30 dana zatvoriti tursku ambasadu ako njegovi zahtevi ne budu ispunjeni. On je takođe savetovao građanima Ugande da izbegavaju putovanja u Tursku i izrazio podršku Izraelu, nudeći 100.000 vojnika. Načelnik odbrane Ugande i sin… »
Ultimatum sina predsednika Ugande: Milijarda dolara i brak sa najlepšom Turkinjom ili prekid diplomatskih odnosa

Ultimatum sina predsednika Ugande: Milijarda dolara i brak sa najlepšom Turkinjom ili prekid diplomatskih odnosa

Insajder pre 1 dan
Načelnik odbrane Ugande i sin predsednika te zemlje Muhuzi Kajnerugaba zatražio je od Turske milijardu dolara i ženidbu s "najlepšom ženom" u Turskoj zbog, kako tvrdi, doprinosa bezbednosti u regionu, uz pretnju prekidom diplomatskih odnosa. Kajnerugaba… »
Sin predsednika Ugande traži milijardu dolara od Turske i brak s najlepšom Turkinjom

Sin predsednika Ugande traži milijardu dolara od Turske i brak s najlepšom Turkinjom

N1 Info pre 1 dan
Načelnik odbrane Ugande i sin predsednika te zemlje Muhuzi Kajnerugaba zatražio je od Turske milijardu dolara i ženidbu s "najlepšom ženom" u Turskoj zbog, kako tvrdi, doprinosa bezbednosti u regionu, uz pretnju prekidom diplomatskih odnosa. Kajnerugaba… »

Vesti dana »