Povezane vesti
Sin predsednika Ugande šokirao svet: Traži milijardu dolara od Turske i brak s najlepšom Turkinjom, za Meloni već davao 100…
Dnevnik 12.04.2026
KAMPALA: Načelnik odbrane Ugande i sin predsednika te zemlje Muhuzi Kajnerugaba zatražio je od Turske milijardu dolara i ženidbu s "najlepšom ženom" u Turskoj zbog, kako tvrdi, doprinosa bezbednosti u regionu, uz pretnju prekidom diplomatskih odnosa… »
Sin predsednika Ugande traži od Turske milijardu dolara i „najlepšu ženu” za brak
Politika 12.04.2026
Izrazio i podršku Izraelu. Načelnik odbrane Ugande i sin predsednika te zemlje Muhuzi Kajnerugaba zatražio je od Turske milijardu dolara i ženidbu s „najlepšom ženom” u Turskoj zbog, kako tvrdi, doprinosa bezbednosti u regionu, uz pretnju prekidom… »
Sin predsednika Ugande traži od Turske milijardu dolara i brak s najlepšom ženom u Turskoj
Radio 021 12.04.2026
Načelnik odbrane Ugande i sin predsednika te zemlje Muhuzi Kajnerugaba zatražio je od Turske milijardu dolara i ženidbu s "najlepšom ženom u Turskoj" zbog, kako tvrdi, doprinosa bezbednosti u regionu. Kajnerugaba je, u nizu objava na društvenoj mreži… »
"Vi meni milijardu dolara i najlepšu ženu u zemlji, ja vama garancije" Sin predsednika Ugande šokirao svet zahtevom od Turske…
Blic 12.04.2026
Zapretio je da će Uganda za 30 dana zatvoriti tursku ambasadu ako njegovi zahtevi ne budu ispunjeni. On je takođe savetovao građanima Ugande da izbegavaju putovanja u Tursku i izrazio podršku Izraelu, nudeći 100.000 vojnika. Načelnik odbrane Ugande i sin… »
Ultimatum sina predsednika Ugande: Milijarda dolara i brak sa najlepšom Turkinjom ili prekid diplomatskih odnosa
Insajder 12.04.2026
Načelnik odbrane Ugande i sin predsednika te zemlje Muhuzi Kajnerugaba zatražio je od Turske milijardu dolara i ženidbu s "najlepšom ženom" u Turskoj zbog, kako tvrdi, doprinosa bezbednosti u regionu, uz pretnju prekidom diplomatskih odnosa. Kajnerugaba… »
Sin predsednika Ugande traži milijardu dolara od Turske i brak s najlepšom Turkinjom
N1 Info 12.04.2026
Načelnik odbrane Ugande i sin predsednika te zemlje Muhuzi Kajnerugaba zatražio je od Turske milijardu dolara i ženidbu s "najlepšom ženom" u Turskoj zbog, kako tvrdi, doprinosa bezbednosti u regionu, uz pretnju prekidom diplomatskih odnosa. Kajnerugaba… »
Vesti dana »
Više opština Zapadne Srbije bez vode zbog kvara na cevovodu, vanredna situacija u Čačku i Gornjem Milanovcu
RTS pre 1 satjoš 37 povezanih
Klinički centar o tramvajskoj nesreći: Pregledan 21 pacijent, jedan zadržan na ortopediji
Beta pre 1 satjoš 116 povezanih
Novosađani u martu imali platu veću od 140.000 dinara, barem prema statistici
Radio 021 pre 3 satajoš 32 povezane
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 4 satijoš 10 povezanih
Tramp tvrdi da je sporazum sa Iranom mora biti dobar, Teheran odbacuje tvrdnje o predaji uranijuma
NIN pre 2 satajoš 31 povezana