Povezane vesti
Ilon Mask optužuje Južnu Afriku za rasizam zbog blokiranja licence za Starlink
NIN pre 1 dan
Generalni direktor kompanije SpaceX Ilon Mask, danas je optužio južnoafričke vlasti, tvrdeći da se Starlinku odbija operativna dozvola na osnovu toga što nije crnac. "Južna Afrika neće dozvoliti da Starlink dobije licencu, iako sam tamo rođen… »
"Jednostavno zato što nisam crnac" Ilon Mask optužio Južnu Afriku za rasizam
Večernje novosti pre 1 dan
GENERALNI direktor kompanije SpaceX Ilon Mask, danas je optužio južnoafričke vlasti, tvrdeći da se Starlinku odbija operativna dozvola na osnovu toga što nije crnac. Foto: Youtube/PowerfulJRE - Južna Afrika neće dozvoliti da Starlink dobije licencu, iako… »
Euronews pre 1 dan
Generalni direktor kompanije SpaceX Ilon Mask, danas je optužio južnoafričke vlasti, tvrdeći da se Starlinku odbija operativna dozvola na osnovu toga što nije crnac. "Južna Afrika neće dozvoliti da Starlink dobije licencu, iako sam tamo rođen… »
Politika pre 1 dan
Američki milijarder rođen je u Južnoj Africi. NjUJORK- Generalni direktor kompanije SpejsIks Ilon Mask, danas je optužio južnoafričke vlasti, tvrdeći da se Starlinku odbija operativna dozvola na osnovu toga što nije crnac. „Južna Afrika neće dozvoliti da… »
Vesti dana »
Mađar: „Ako me Putin bude nazvao, reći ću mu da okonča rat sa Ukrajinom“
Serbian News Media pre 1 satjoš 41 povezana
Dubai i Budućnost nacrtali večiti derbi u polufinalu ABA lige
Sport klub pre 42 minutajoš 49 povezanih
Zbog povratka građana sa odmora, očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima
N1 Info pre 10 satijoš 22 povezane
Vučić odgovorio Mađaru i poručio: Izbori u Srbiji ili do 10. jula, ili od septembra do kraja godine
RINA pre 1 satjoš 18 povezanih