Povezane vesti
Otac me šišao na ćelavo, jurili me s bombom u školi: Karleuša o počecima i odrastanju, one su joj najviše pomogle
Mondo pre 20 sati
Jelena Karleuša je u svom domu za Uskrs ugostila ekipu "Premijere - Vikend specijala" i prisetila se svog odrastanja na Novom Beogradu u čuvenim Blokovima, a potom pomenula svog dedu, odnosno, Divninog oca. "Otac mi je rođeni Beograđanin, a majka mi je… »
"Pozajmila je 25 hiljada maraka za moj album", Jelena Karleuša otvorila dušu o majci i počecima: Pomenula i oca
Telegraf pre 21 sat
Pevačica Jelena Karleuša je progovorila o aktuelnim temama u njenom životu. U svoj dom, ona je ugostila ekipu Premijere - Vikend specijala i prisetila se svog odrastanja na Novom Beogradu u čuvenim Blokovima, a potom pomenula svog dedu, odnosno, Divninog… »
"Divna je pozajmila 25 hiljada maraka za moj album"! Karleuša otvorila dušu o počecima: Ove 3 žene su zaslužne za njen uspeh…
Kurir pre 22 sata
Pevačica Jelena Karleuša je progovorila o aktuelnim temama u njenom životu. U svoj dom, ona je ugostila ekipu Premijere - Vikend specijala i prisetila se svog odrastanja na Novom Beogradu u čuvenim Blokovima, a potom pomenula svog dedu, odnosno, Divninog… »
Vesti dana »
Mađar razbio Orbana - nova vlast u Mađarskoj otvara put milijardama iz EU
Kamatica pre 20 minutajoš 158 povezanih
Devojka (18) povređena kod Aleksinca u životnoj opasnosti, vozaču (23) određen pritvor
Newsmax Balkans pre 25 minutajoš 28 povezanih
Nekada inspirisan Orbanom, Mađar ga je danas svrgnuo sa vlasti
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 37 povezanih