Povezane vesti

Drama ispred bolnice na Uskrs Pevačici pretili policijom pred porođaj: "Eksplodiraće mi mozak!", otkrila šokantne detalje

Drama ispred bolnice na Uskrs Pevačici pretili policijom pred porođaj: "Eksplodiraće mi mozak!", otkrila šokantne detalje

Blic pre 1 dan
Neposredno pred porođaj Lana i njen partner Filip doživeli su pravu dramu i stresnu situaciju. Lana je završila u Hitnoj pomoći, gde su joj lekari pretili policijom zbog izlaska iz zgrade u stanju šoka. Pevačica Lana Jurčević donela je na svet svoje… »
Pevačici se na Vaskrs dogodio horor! Otišla da se porodi, pa joj lekari pretili: "Eksplodiraće mi mozak"! Drama ispred bolnice…

Pevačici se na Vaskrs dogodio horor! Otišla da se porodi, pa joj lekari pretili: "Eksplodiraće mi mozak"! Drama ispred bolnice…

Kurir pre 20 sati
Pevačica Lana Jurčević rodila je drugo dete na Uskrs. Devojčica sa nesvakidašnjim imenom se zove Meli. Međutim, ono što je trebalo da bude najsrećniji dan, pretvorilo se u pravi triler. Lana i njen dugogodišnji partner Filip Kratofil suočili su se sa… »
Pevačica prošla dramu ispred bolnice: Pretili joj policijom pred porođaj "Eksplodiraće mi mozak."

Pevačica prošla dramu ispred bolnice: Pretili joj policijom pred porođaj "Eksplodiraće mi mozak."

Telegraf pre 21 sat
Pevačica Lana Jurčević donela je na svet svoje drugo dete. Svojoj ćerkici dala je nesvakidašnje ime Meli, baš na Uskrs. za pevačicu je ovo trebalo da bude najsrećniji dan međutim pretvorio se u pakao a ona je o tome govorila na društvenim mrežama. Lana i… »

Vesti dana »