Povezane vesti
Dobila sam poziv: Ana Bekuta ostvarila san Magdaleni Vračić, ovaj potez promenio je njenu karijeru (foto)
Večernje novosti 12.04.2026
ZVEZDA narodne muzike Ana Bekuta i njena mlada koleginica Magdalena Vračić na Uskrs objavile su zajedničku pesmu "Grožđe". Foto: Infinity production Magdalena se na estradi izdvojila moćnim vokalom, lepotom i harizmom koja je prirodna i nenametljva, a… »
Ana Bekuta ostvarila san Magdaleni Vračić, ovaj potez promenio je njenu karijeru: "Dobila sam poziv i nije bilo razmišljanja!"…
Kurir 12.04.2026
Muzička diva Ana Bekuta i njena mlada koleginica Magdalena Vračić na Uskrs objavile su zajedničku pesmu “Grožđe”. Magdalena se na estradi izdvojila moćnim vokalom, lepotom i harizmom koja je prirodna i nenametljva, a veoma postojana, a njen izuzetan… »
Ana Bekuta ostvarila san Magdaleni Vračić, ovaj potez promenio je njenu karijeru: "Dobila sam poziv..."
Telegraf 12.04.2026
Pevačica Ana Bekuta i njena mlada koleginica Magdalena Vračić na Uskrs objavile su zajedničku pesmu "Grožđe". Magdalena se na estradi izdvojila moćnim vokalom, lepotom i harizmom koja je prirodna i nenametljva, a veoma postojana, a njen izuzetan talenat… »
Vesti dana »
Glavni javni tužilac VJT najavio žalbu nakon presude Kecmanovićima: "Samo maksimalne kazne bi bile dovoljne"
Mondo pre 3 minutajoš 111 povezana
Policija i Žandarmerija zaplenile čitav arsenal kod Niša: Muškarac uhapšen nakon što je pronađeno oružje u gepeku automobila
Nova pre 13 minutajoš 41 povezana
Napad na Matića u Ćacilendu, zlokobnom mestu gde batinaši odlučuju koga će da prebiju, dok policija gleda u stranu
Cenzolovka pre 38 minutajoš 54 povezane
Tiršova: Dvanaestogodišnji dečak iz Mladenovca u stabilnom stanju nakon pada konstrukcije na njega
NIN pre 7 satijoš 3 povezane
Poslanici u Skupštini o pravosudnim zakonima, slučaju Senjak, sednici o poverenju Vladi
Beta pre 2 satajoš 31 povezana