Povezane vesti
Vendi o smislu Vaskrsa i važnosti posta: "Čovek je duh koji ne umire, ograničen je na zemlji svojim trulim telom, a kada…
Nova 12.04.2026
Vendi je prošle godine pred Vaskrs bila gošća emisije "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, gde je otkrila i kako provodi najradosniji hrišćanski priznik Vaskrs. Pevačica i književnica Vesna Vukelić Vendi je pričala o sistemu koji vlada na… »
"Imala sam 120 kila, a onda sam otišla pod nož, gutljaj vode nisam mogla da popijem, sve me je bolelo": Naša pevačica o…
Nova 12.04.2026
U Vaskršnjem specijalu emisije "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića koju smo emitovali prošle godine, gošća je bila pevačica Anja Anđelić koja je prepoznatljivost stekla učešćem u takmičenju "Zvezde Granda". Pored pevanja, Anja je vlasnica… »
Vesti dana »
Prodaja NIS-a: MOL dobio još dve nedelje da završi pregovore sa Gaspromnjeftom
BBC News pre 2 satajoš 29 povezanih
Šmit se oglasio: Visoki predstavnik i OHR ostaju - bonska ovlašćenja nisu dovedena u pitanje (video)
Večernje novosti pre 3 satajoš 30 povezanih
(Foto) Prvo u Beogradu, potom u Sarajevu, poznat datum komemoracije Edinu Avdiću
Dnevnik pre 34 minutajoš 42 povezane
Rojters: Nemačka i Francuska predlažu postepenu integraciju Zapadnog Balkana i Moldavije u EU
RTS pre 4 satijoš 60 povezanih
Srpska lista predstavila kandidate u Leposaviću, poziv na jedinstvo srpskog naroda pred izbore
RTS pre 5 satijoš 34 povezane