Povezane vesti
"Oca sam upoznao tek kada je izašao iz zatvora" Ovo niste znali o Voji Brajoviću: "Isterali su nas iz kuće kad sam imao 9…
Blic pre 2 dana
Otac je preživeo torturu u zatvoru zahvaljujući bivšem partizanu kojem je ranije spasao život, a koji ga je kasnije potajno štitio. Brajović je kasnije pročitao tragikomičan dosije svog oca, što dodatno osvetljava apsurdnost i težinu njihove sudbine… »
U rupi od klozeta nalazio hranu: Naš čuveni glumac oca upoznao tek sa 9, kada je izašao iz zatvora, dosije ga šokirao
Mondo pre 2 dana
Proslavljeni glumac Voja Brajović podelio je jednom prilikom potresne detalje iz svog ranog detinjstva, otkrivši da je oca prvi put upoznao tek kada je on izašao iz zatvora. Brajovićevi roditelji su u brak stupili veoma mladi, pri čemu je majka imala… »
Isterali ih iz kuće, potresni detalji života Voje Brajovića: “Oca sam upoznao kad je izašao iz zatovra”
Telegraf pre 2 dana
Proslavljeni glumac Voja Brajović podelio je jednom prilikom potresne detalje iz svog ranog detinjstva, otkrivši da je oca prvi put upoznao tek kada je on izašao iz zatvora. Brajovićevi roditelji su u brak stupili veoma mladi, pri čemu je majka imala… »
Vesti dana »
Pucnjava u školi u Turskoj: Četvoro ubijenih, drugi napad u 48 sati
BBC News pre 40 minutajoš 35 povezanih
Konzervator o odbrani Selakovića: Postoje papiri koji jasno dokazuju zloupotrebu službenog položaja
N1 Info pre 24 minutajoš 87 povezanih
Dva broda presretnuta u Ormuskom moreuzu, jedan se okrenuo nazad ka iranskoj luci
Newsmax Balkans pre 29 minutajoš 35 povezanih