Povezane vesti
“Posle me pitate što sam umorna!” Jelena Karleuša snimkom iz kreveta zapalila internet (video)
Kurir 13.04.2026
Pop diva Jelena Karleuša, iako ne voli TikTok, u poslednje vreme je veoma aktivna, a njen najnoviji snimak napravio je pravu pometnju na mrežama. Naime, Jelena je objavila izazovan video iz svoje vile na Senjaku, tačnije iz kreveta. Pevačica je snimila… »
Karleuša bez veša, snimala se u krevetu: Evo koga mazi u 7 ujutru: “Posle me pitate što sam umorna”
Telegraf 13.04.2026
Jelena Karleuša, iako ne voli Tiktok, u poslednje vreme veoma je aktivna, a poslednji snimak u nizu - napravio je haos. Naime, Jelena je objavila izazovni video iz vile na Senjaku, tačnije iz kreveta. Pevačica je snimila deo sebe, a na snimku se vidi da… »
Vesti dana »
Netanjahu planira da se već narednog ponedeljka sastane sa Trampom u Vašingtonu
RTV pre 1 satjoš 36 povezanih
Ugašena još tri mlada života: Dva osamnaestogodišnjaka savila automobil oko drveta u Banji Koviljači, mladić (22) poginuo u Surčinu. Uznemirujući prizor, MUP ponovo apeluje (foto)
Dnevnik pre 49 minutajoš 23 povezane
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. jul: Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 34 minutajoš 25 povezanih
Mbape bolji od Anrija, Zidana i komplentih selekcija Engleske, Španije, Brazila... Nestvarna dominacija kakvu svet ne pamti
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih
Da li se Amerika već uplašila Srbije? Igrači SAD svim srcem navijali protiv Orlića u polufinalu! Isplivao video
Kurir pre 44 minutajoš 25 povezanih