Povezane vesti
Baka Prase ušao u raspravu sa ocem sveštenikom u lajvu: "Promovišem kocku, moram da platim popa da mi seče kolač"
Mondo pre 26 dana
Naš najpoznatiji influenser Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, imao je sa ocem sveštenikom Nenadom Ilićem zanimljivo lajv uključenje, u kojem su pričali o veri, ali i kocki koju jutjuber promoviše. - Ljudi koji kockaju, da li idu u pakao? - pitao je… »
"Sine, ne valja ti posao" Baka Prase ušao u raspravu sa ocem sveštenikom u lajvu: Promovišem kocku za pare, moram da platim…
Kurir pre 27 dana
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, imao je sa ocem sveštenikom Nenadom Ilićem lajv uključenje u kojem su pričali o veri, ali i kocki, koju jutjuber promoviše. - Ljudi koji kockaju, da li idu u pakao? - pitao je Baka svog oca. - Vidi, sve… »
"Promovišem kocku zbog para, moram da platim popa da mi seče kolač" Baka Prase ušao u raspravu sa ocem sveštenikom u lajvu…
Blic pre 27 dana
Baka Prase je istakao da ne samo da kocka, već i promoviše kockanje, što smatra još gorim. Otac ga je kritikovao zbog stavljanja novca na prvo mesto, upozoravajući da to može biti zamka i da takav životni put nije dobar. Bogdan Ilić, kojeg široke narodne… »
Baka Prase doveo oca u lajv, pa se posvađali: “Ja promovišem kocku, moram da platim popa da mi okrene kolač”
Telegraf pre 27 dana
Bogan Ilić poznatiji kao Baka Prase, snimao je lajv za Uskrs u kojem je ugostio svog oca, sveštenika Nenada Ilića. Bakin otac, je došao u njegov luksuzni penthaus, a u lajvu koji je trajao dva sata pričali su o veri, ali i kockanju i bogatatvu zbog kojeg… »
Vesti dana »
'Biću miran tek kad svi odu': Evakuacija putnika broda pogođenog hantavirusom
BBC News pre 26 minutajoš 63 povezane
Šef kriminalističke policije ubijen u kafiću! Horor u Hrvatskoj: Muškarac ubio službenika, pa pucao u sebe, dignut helikopter
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih
Nakon višednevnih sukoba, u okolini Ormuskog moreuza vlada relativno zatišje
N1 Info pre 1 satjoš 11 povezanih
Đedović Handanović: Očekujem novi predlog MOL-a za NIS u najkraćem roku, danas ili sutra
NIN pre 11 minutajoš 9 povezanih