Povezane vesti
Baka Prase ušao u raspravu sa ocem sveštenikom u lajvu: "Promovišem kocku, moram da platim popa da mi seče kolač"
Mondo pre 1 dan
Naš najpoznatiji influenser Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, imao je sa ocem sveštenikom Nenadom Ilićem zanimljivo lajv uključenje, u kojem su pričali o veri, ali i kocki koju jutjuber promoviše. - Ljudi koji kockaju, da li idu u pakao? - pitao je… »
"Sine, ne valja ti posao" Baka Prase ušao u raspravu sa ocem sveštenikom u lajvu: Promovišem kocku za pare, moram da platim…
Kurir pre 1 dan
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, imao je sa ocem sveštenikom Nenadom Ilićem lajv uključenje u kojem su pričali o veri, ali i kocki, koju jutjuber promoviše. - Ljudi koji kockaju, da li idu u pakao? - pitao je Baka svog oca. - Vidi, sve… »
"Promovišem kocku zbog para, moram da platim popa da mi seče kolač" Baka Prase ušao u raspravu sa ocem sveštenikom u lajvu…
Blic pre 1 dan
Baka Prase je istakao da ne samo da kocka, već i promoviše kockanje, što smatra još gorim. Otac ga je kritikovao zbog stavljanja novca na prvo mesto, upozoravajući da to može biti zamka i da takav životni put nije dobar. Bogdan Ilić, kojeg široke narodne… »
Baka Prase doveo oca u lajv, pa se posvađali: “Ja promovišem kocku, moram da platim popa da mi okrene kolač”
Telegraf pre 1 dan
Bogan Ilić poznatiji kao Baka Prase, snimao je lajv za Uskrs u kojem je ugostio svog oca, sveštenika Nenada Ilića. Bakin otac, je došao u njegov luksuzni penthaus, a u lajvu koji je trajao dva sata pričali su o veri, ali i kockanju i bogatatvu zbog kojeg… »
Vesti dana »
Izraelski ambasador ocenio razgovore sa Libanom kao odličnu razmenu mišljenja
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Izuzetan uspeh Matematičke gimnazije na 15. Evropskoj matematičkoj olimpijadi za devojke u Bordou
Danas pre 3 satajoš 1 povezana