Povezane vesti
Posle fijaska decenije, Baksi ostali bez Riversa!
Sportske.net pre 1 sat
Iskusni američki trener Dok Rivers napustio je klupu Milvoki Baksa pošto franšiza iz Viskonsina prvi put posle 10 godina nije uspela da izbori plasman u plej-of NBA lige, završivši prva ispod crte u Istočnoj konferenciji sa skorom 32:50. Noćašnji poraz… »
Janis Adetokumbo: "Milvoki pokazao nepoštovanje prema meni!"
Večernje novosti pre 1 sat
Košarkaš Milvokija Janis Adetokumbo izjavio je da su Baksi pokazali nepoštovanje, pošto mu nisu dozvolili da igra u poslednjim utakmicama u regularnom delu sezone u NBA ligi, preneo je danas AP. Foto: Patrick McDermott / Getty images / Profimedia… »
Adetokumbo isprozivao Milvoki: Otkrio šta se dešavalo iza zatvorenih vrata, ovo još niste čuli
Nova pre 2 sata
Košarkaš Milvokija Janis Adetokunbo rekao je da je taj klub pokazao nepoštovanje, pošto mu nije dozvolio da igra u poslednjim utakmicama u ligaškomdelu sezone u Američkoj profesonalnoj košarkaškoj ligi (NBA), iako je bio dovoljno zdrav da igra. Milvoki… »
Janisu prekipelo u Milvokiju, posle ovih reči ostanak u Baksima je nezamisliv!
Sportske.net pre 2 sata
Košarkaš Milvokija Janis Adetokumbo rekao je danas da je taj klub pokazao nepoštovanje, pošto mu nije dozvolio da igra u poslednjim utakmicama u regularnom delu sezone u NBA ligi, iako je bio dovoljno zdrav da igra. Milvoki je noćas izgubio od… »
Janis se javio: "Pokazali su nepoštovanje prema meni, ko god da je to smislio..."
Telegraf pre 1 sat
Košarkaš Milvokija Janis Adetokumbo izjavio je da su Baksi pokazali nepoštovanje, pošto mu nisu dozvolili da igra u poslednjim utakmicama u regularnom delu sezone u NBA ligi. Košarkaši Milvokija su u poslednjem kolu NBA lige u gostima izgubili od… »
Adetokunbo ljut na Milvoki: Ne poštuju me, novac me apsolutno ne zanima
Danas pre 2 sata
Košarkaš Milvokija Janis Adetokunbo rekao je da je taj klub pokazao nepoštovanje, pošto mu nije dozvolio da igra u poslednjim utakmicama u regularnom delu sezone u Američkoj profesonalnoj košarkaškoj ligi (NBA), iako je bio dovoljno zdrav da igra… »
Adetokunbo: Milvoki me ne poštuje
Politika pre 3 sata
Klub nije dozvolio da igra u poslednjim utakmicama u regularnom delu sezone u Američkoj profesonalnoj košarkaškoj ligi, iako je bio dovoljno zdrav. Košarkaš Milvokija Janis Adetokunbo rekao je danas da je taj klub pokazao nepoštovanje, pošto mu nije… »
Vesti dana »
Uživo: Peter Mađar se obraća prvi put nakon izborne pobede: "Toliki broj glasača je velika čast i odgovornost"
Telegraf pre 9 minutajoš 162 povezane
Uoči bitke za Ormuz: Zašto Tramp planira da blokira već blokirani moreuz i kako će se to odraziti na cenu nafte
Insajder pre 14 minutajoš 42 povezane
Devojka u kritičnom stanju posle nesreće kod Aleksinca: Lekari se bore za njen život; Pritvor za vozača
B92 pre 2 satajoš 28 povezanih
Peter Mađar kreće u obračun s Orbanovim sistemom: Pozivam sve "marionete" da podnesu ostavke
NIN pre 29 minutajoš 37 povezanih