Povezane vesti

Adetokunbo: Milvoki me ne poštuje

Adetokunbo: Milvoki me ne poštuje

Politika pre 28 dana
Klub nije dozvolio da igra u poslednjim utakmicama u regularnom delu sezone u Američkoj profesonalnoj košarkaškoj ligi, iako je bio dovoljno zdrav. Košarkaš Milvokija Janis Adetokunbo rekao je danas da je taj klub pokazao nepoštovanje, pošto mu nije… »
Janis zagrmeo: "Uradio sam ono što je trebalo - ko ima pravo na to"

Janis zagrmeo: "Uradio sam ono što je trebalo - ko ima pravo na to"

B92 pre 29 dana
Košarkaš Milvokija Janis Adetokumbo izjavio je da je taj klub pokazao nepoštovanje, pošto mu nije dozvolio da igra u poslednjim utakmicama u regularnom delu NBA sezone. Baksi su izubili od Filadelfije 106:126 i završili sezonu bez plej-ofa, a grčki… »
Posle fijaska decenije, Baksi ostali bez Riversa!

Posle fijaska decenije, Baksi ostali bez Riversa!

Sportske.net pre 29 dana
Iskusni američki trener Dok Rivers napustio je klupu Milvoki Baksa pošto franšiza iz Viskonsina prvi put posle 10 godina nije uspela da izbori plasman u plej-of NBA lige, završivši prva ispod crte u Istočnoj konferenciji sa skorom 32:50. Noćašnji poraz… »
Janis Adetokumbo: "Milvoki pokazao nepoštovanje prema meni!"

Janis Adetokumbo: "Milvoki pokazao nepoštovanje prema meni!"

Večernje novosti pre 29 dana
Košarkaš Milvokija Janis Adetokumbo izjavio je da su Baksi pokazali nepoštovanje, pošto mu nisu dozvolili da igra u poslednjim utakmicama u regularnom delu sezone u NBA ligi, preneo je danas AP. Foto: Patrick McDermott / Getty images / Profimedia… »
Adetokumbo isprozivao Milvoki: Otkrio šta se dešavalo iza zatvorenih vrata, ovo još niste čuli

Adetokumbo isprozivao Milvoki: Otkrio šta se dešavalo iza zatvorenih vrata, ovo još niste čuli

Nova pre 29 dana
Košarkaš Milvokija Janis Adetokunbo rekao je da je taj klub pokazao nepoštovanje, pošto mu nije dozvolio da igra u poslednjim utakmicama u ligaškomdelu sezone u Američkoj profesonalnoj košarkaškoj ligi (NBA), iako je bio dovoljno zdrav da igra. Milvoki… »
Janisu prekipelo u Milvokiju, posle ovih reči ostanak u Baksima je nezamisliv!

Janisu prekipelo u Milvokiju, posle ovih reči ostanak u Baksima je nezamisliv!

Sportske.net pre 29 dana
Košarkaš Milvokija Janis Adetokumbo rekao je danas da je taj klub pokazao nepoštovanje, pošto mu nije dozvolio da igra u poslednjim utakmicama u regularnom delu sezone u NBA ligi, iako je bio dovoljno zdrav da igra. Milvoki je noćas izgubio od… »
Janis se javio: "Pokazali su nepoštovanje prema meni, ko god da je to smislio..."

Janis se javio: "Pokazali su nepoštovanje prema meni, ko god da je to smislio..."

Telegraf pre 29 dana
Košarkaš Milvokija Janis Adetokumbo izjavio je da su Baksi pokazali nepoštovanje, pošto mu nisu dozvolili da igra u poslednjim utakmicama u regularnom delu sezone u NBA ligi. Košarkaši Milvokija su u poslednjem kolu NBA lige u gostima izgubili od… »
Adetokunbo ljut na Milvoki: Ne poštuju me, novac me apsolutno ne zanima

Adetokunbo ljut na Milvoki: Ne poštuju me, novac me apsolutno ne zanima

Danas pre 29 dana
Košarkaš Milvokija Janis Adetokunbo rekao je da je taj klub pokazao nepoštovanje, pošto mu nije dozvolio da igra u poslednjim utakmicama u regularnom delu sezone u Američkoj profesonalnoj košarkaškoj ligi (NBA), iako je bio dovoljno zdrav da igra… »

Vesti dana »