Povezane vesti
Milanović: „Vučić je preterao, morao sam da otkažem sastanak Procesa Brdo Brioni“
Serbian News Media pre 2 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da je bio primoran da otkaže sastanak Procesa Brdo-Brioni zbog preteranih izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „To je koristan forum za dijalog… ali nažalost predsednik Srbije je preterao i… »
Milanović: Novi termin samita Brdo-Brioni naknadno, otkazivanje bilo neizbežno zbog Vučića
Insajder pre 2 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da će novi termin sastanka Procesa Brdo-Brioni tek biti dogovoren, dodavši da ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić doveo u nemoguću poziciju i da je otkazivanje samita bilo neizbežno. Milanović je… »
Milanović: Žao mi je što sam otkazao sastanak Brdo-Brioni, Vučić me je doveo u nemoguću poziciju
N1 Info pre 2 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je da će novi termin sastanka Procesa Brdo-Brioni tek biti dogovoren, dodavši da ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić doveo u nemoguću poziciju i da je otkazivanje samita bilo neizbežno. Milanović je, nakon… »
Milanović o Vučiću: Ne želim se natezati i objašnjavati da Hrvatska neće tenkovima napasti Srbiju
SEEbiz pre 2 dana
RIJEKA - Predsjednik RH Zoran Milanović u ponedjeljak je izrazio žaljenje zato što je otkazao sastanak Procesa Brdo-Brijuni, no naglasio je da je bio primoran na to zbog pretjeranih izjava predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. Milanović je krajem ožujka… »
Milanović "krivi" Vučića: Nisam to zbog njega mogao izbeći...
Pravda pre 2 dana
Regionalni običaji... Međusobne optužbe. Predsednik Zoran Milanović izjavio je da je otkazivanje samita Brdo–Brioni bilo neizbežno, tvrdeći da ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić stavio u „nemoguć položaj“ nedavnim političkim izjavama. Govoreći… »
Zoran Milanović: Žao mi je što sam otkazao sastanak Brdo-Brioni, Vučić me je doveo u nemoguću poziciju
Danas pre 2 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je da će novi termin sastanka Procesa Brdo-Brioni tek biti dogovoren, dodavši da ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić doveo u nemoguću poziciju i da je otkazivanje samita bilo neizbežno. Milanović je, nakon… »
Vesti dana »
N1 sama određuje goste i teme, neprihvatljivo međusobno pozivanje Gocija i Vučića
Cenzolovka pre 1 satjoš 29 povezanih
Druga pucnjava u školi u Turskoj za dva dana, devetoro mrtvih i 13 ranjenih
Radio sto plus pre 1 satjoš 46 povezanih
"Ministarska se ne odbija", "Radila sam po nalogu ministra": Ko je sve upirao prstom u Selakovića na saslušanju u aferi "Generalštab"?
Nova pre 1 satjoš 89 povezanih
Dva broda presretnuta u Ormuskom moreuzu, jedan se okrenuo nazad ka iranskoj luci
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 42 povezane