Povezane vesti

Milanović: „Vučić je preterao, morao sam da otkažem sastanak Procesa Brdo Brioni“

Milanović: „Vučić je preterao, morao sam da otkažem sastanak Procesa Brdo Brioni“

Serbian News Media pre 2 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da je bio primoran da otkaže sastanak Procesa Brdo-Brioni zbog preteranih izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „To je koristan forum za dijalog… ali nažalost predsednik Srbije je preterao i… »
Milanović: Novi termin samita Brdo-Brioni naknadno, otkazivanje bilo neizbežno zbog Vučića

Milanović: Novi termin samita Brdo-Brioni naknadno, otkazivanje bilo neizbežno zbog Vučića

Insajder pre 2 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da će novi termin sastanka Procesa Brdo-Brioni tek biti dogovoren, dodavši da ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić doveo u nemoguću poziciju i da je otkazivanje samita bilo neizbežno. Milanović je… »
Milanović: Žao mi je što sam otkazao sastanak Brdo-Brioni, Vučić me je doveo u nemoguću poziciju

Milanović: Žao mi je što sam otkazao sastanak Brdo-Brioni, Vučić me je doveo u nemoguću poziciju

N1 Info pre 2 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je da će novi termin sastanka Procesa Brdo-Brioni tek biti dogovoren, dodavši da ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić doveo u nemoguću poziciju i da je otkazivanje samita bilo neizbežno. Milanović je, nakon… »
Milanović o Vučiću: Ne želim se natezati i objašnjavati da Hrvatska neće tenkovima napasti Srbiju

Milanović o Vučiću: Ne želim se natezati i objašnjavati da Hrvatska neće tenkovima napasti Srbiju

SEEbiz pre 2 dana
RIJEKA - Predsjednik RH Zoran Milanović u ponedjeljak je izrazio žaljenje zato što je otkazao sastanak Procesa Brdo-Brijuni, no naglasio je da je bio primoran na to zbog pretjeranih izjava predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. Milanović je krajem ožujka… »
Milanović "krivi" Vučića: Nisam to zbog njega mogao izbeći...

Milanović "krivi" Vučića: Nisam to zbog njega mogao izbeći...

Pravda pre 2 dana
Regionalni običaji... Međusobne optužbe. Predsednik Zoran Milanović izjavio je da je otkazivanje samita Brdo–Brioni bilo neizbežno, tvrdeći da ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić stavio u „nemoguć položaj“ nedavnim političkim izjavama. Govoreći… »
Zoran Milanović: Žao mi je što sam otkazao sastanak Brdo-Brioni, Vučić me je doveo u nemoguću poziciju

Zoran Milanović: Žao mi je što sam otkazao sastanak Brdo-Brioni, Vučić me je doveo u nemoguću poziciju

Danas pre 2 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je da će novi termin sastanka Procesa Brdo-Brioni tek biti dogovoren, dodavši da ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić doveo u nemoguću poziciju i da je otkazivanje samita bilo neizbežno. Milanović je, nakon… »

Vesti dana »