Povezane vesti
Van Dajk: "Moramo da uradimo nešto posebno u revanšu protiv Pari Sen Žermena"
Sportske.net pre 1 dan
Kapiten fudbalera Liverpula Virdžil van Dajk rekao je da njegova ekipa mora da uradi nešto vrlo posebno u revanšu četvrtfinala protiv Pari Sen Žermena, kako bi imala šanse da prođe u polufinale Lige šampiona. "Potrebno je da se desi nešto veoma posebno… »
Jamal veruje u čudo Barselone: Nejmor i Lebron su mi inspiracija za utakmicu...
Kurir pre 1 dan
Fudbaler Barselone Lamin Jamal veruje da je moguće da njegov tim napravi preokret i uprkos porazu u prvom meču (2:0). Imala je Barselona većih preokreta, a Jamal je upitan o onom protiv PSŽ-a, posle 0:4, Katalonci su slavili 6:1. "Gledao sam tu utakmicu… »
Enrike svestan magije Enfilda: Znamo koliko je teško igrati na ovom stadionu...
Kurir pre 1 dan
Trener Pari Sen Žermena Luis Enrike govorio je na konferenciji za medije pred revanš meč protiv Liverpula u četvrtfinalu Lige šampiona koji je na programu u utorak. Prvak Evrope je pre pet dana nadigrao "redse", savladao ih sa 2:0, ali španski stručnjak… »
Slot: „Verujemo da možemo da uradimo nešto posebno“
Serbian News Media pre 1 dan
Trener fudbalera Liverpula Arne Slot izjavio je danas da njegov tim veruje da može da „uradi nešto posebno“ u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena, uprkos porazu 0:2 u prvom susretu, preneli su britanski mediji. PSŽ je u prvom… »
Luis Enrike se obratio na Enfildu: "Postoje zamke..."
Sportske.net pre 1 dan
Trener Pari Sen Žermena Luis Enrike održao je konferenciju za štampu na Enfildu pred sutrašnji revanš meč protiv Liverpula u četvrtfinalu Lige šampiona. Prvak Evrope je pre pet dana nadigrao "redse", savladao ih sa 2:0, ali španski stručnjak sada poziva… »
Jamal mašta o preokretu: "Lebron me inspiriše pred sutrašnju utakmicu"
B92 pre 1 dan
Fudbaler Barselone Lamin Jamal je izneo utiske pred utakmicu sa Atletikom iz Madrida, u okviru revanša četvrtfinala Lige Evrope. Jamal veruje da je moguće da njegov tim napravi preokret i uprkos porazu u prvom meču (2:0). Imala je Barselona i većih… »
Liverpul sanja čudo! Slot: Verujemo da možemo da uradimo nešto posebno
Kurir pre 1 dan
Trener fudbalera Liverpula Arne Slot izjavio je danas da njegov tim veruje da može da "uradi nešto posebno" u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena, uprkos porazu 0:2 u prvom susretu, preneli su britanski mediji. PSŽ je u prvom… »
Jamal želi preokret u revanšu: Inspiriše me Lebron Džejms
Sport klub pre 1 dan
Fudbaler Barselone Lamine Jamal uoči revanš utakmice sa Atletikom iz Madrida u četvrtfinalu Lige šampiona rekao je da veruje da je moguće da njegov tim napravi preokret i uprkos porazu (2:0) u prvom meču uspe da obezbedi plasman u polufinale. Imala je… »
Slot realan pred PSŽ: "Treba nam vrlo posebna partija"
Sportske.net pre 1 dan
Menadžer Liverpula Arne Slot priznao je da će njegov tim morati da pruži "vrlo posebnu" partiju kako bi nadoknadio zaostatak od 0:2 protiv Pari Sen Žermena u revanšu četvrtfinala Lige šampiona. Šampion Evrope je pre pet dana žestoko nadigrao "redse"… »
Van Dajk zna recept za PSŽ: Nešto posebno…
Sport klub pre 1 dan
Kapiten Liverpula Virdžil van Dajk rekao je da njegova ekipa mora da uradi nešto vrlo posebno u revanšu četvrtfinala protiv Pari Sen Žermena, kako bi imala šanse da prođe u polufinale Lige šampiona. „Potrebno je da se desi nešto veoma posebno, inače… »
Liverpulu potrebno čudo! Van Dajk najavio nezaboravno veče na Enfildu
Kurir pre 1 dan
"Potrebno je da se desi nešto veoma posebno, inače nećemo imati šanse. Ako budemo igrali kao u Parizu, onda svakako nećemo imati šanse. Navijači će verovatno biti najvažniji faktor, uz naš nastup. Imao sam veliku sreću da doživim te večeri kada je veza… »
Van Dajk: Moramo da uradimo nešto posebno u revanšu protiv Pari Sen Žermena
Radio sto plus pre 1 dan
“Potrebno je da se desi nešto veoma posebno, inače nećemo imati šanse. Ako budemo igrali kao u Parizu, onda svakako nećemo imati šanse. Navijači će verovatno biti najvažniji faktor, uz naš nastup. Imao sam veliku sreću da doživim te večeri kada je veza… »
Vesti dana »
Izraelski ambasador ocenio razgovore sa Libanom kao odličnu razmenu mišljenja
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Izuzetan uspeh Matematičke gimnazije na 15. Evropskoj matematičkoj olimpijadi za devojke u Bordou
Danas pre 3 satajoš 1 povezana