Povezane vesti

Van Dajk: "Moramo da uradimo nešto posebno u revanšu protiv Pari Sen Žermena"

Van Dajk: "Moramo da uradimo nešto posebno u revanšu protiv Pari Sen Žermena"

Sportske.net pre 25 dana
Kapiten fudbalera Liverpula Virdžil van Dajk rekao je da njegova ekipa mora da uradi nešto vrlo posebno u revanšu četvrtfinala protiv Pari Sen Žermena, kako bi imala šanse da prođe u polufinale Lige šampiona. "Potrebno je da se desi nešto veoma posebno… »
Jamal veruje u čudo Barselone: Nejmor i Lebron su mi inspiracija za utakmicu...

Jamal veruje u čudo Barselone: Nejmor i Lebron su mi inspiracija za utakmicu...

Kurir pre 25 dana
Fudbaler Barselone Lamin Jamal veruje da je moguće da njegov tim napravi preokret i uprkos porazu u prvom meču (2:0). Imala je Barselona većih preokreta, a Jamal je upitan o onom protiv PSŽ-a, posle 0:4, Katalonci su slavili 6:1. "Gledao sam tu utakmicu… »
Enrike svestan magije Enfilda: Znamo koliko je teško igrati na ovom stadionu...

Enrike svestan magije Enfilda: Znamo koliko je teško igrati na ovom stadionu...

Kurir pre 25 dana
Trener Pari Sen Žermena Luis Enrike govorio je na konferenciji za medije pred revanš meč protiv Liverpula u četvrtfinalu Lige šampiona koji je na programu u utorak. Prvak Evrope je pre pet dana nadigrao "redse", savladao ih sa 2:0, ali španski stručnjak… »
Slot: „Verujemo da možemo da uradimo nešto posebno“

Slot: „Verujemo da možemo da uradimo nešto posebno“

Serbian News Media pre 25 dana
Trener fudbalera Liverpula Arne Slot izjavio je danas da njegov tim veruje da može da „uradi nešto posebno“ u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena, uprkos porazu 0:2 u prvom susretu, preneli su britanski mediji. PSŽ je u prvom… »
Luis Enrike se obratio na Enfildu: "Postoje zamke..."

Luis Enrike se obratio na Enfildu: "Postoje zamke..."

Sportske.net pre 25 dana
Trener Pari Sen Žermena Luis Enrike održao je konferenciju za štampu na Enfildu pred sutrašnji revanš meč protiv Liverpula u četvrtfinalu Lige šampiona. Prvak Evrope je pre pet dana nadigrao "redse", savladao ih sa 2:0, ali španski stručnjak sada poziva… »
Jamal mašta o preokretu: "Lebron me inspiriše pred sutrašnju utakmicu"

Jamal mašta o preokretu: "Lebron me inspiriše pred sutrašnju utakmicu"

B92 pre 25 dana
Fudbaler Barselone Lamin Jamal je izneo utiske pred utakmicu sa Atletikom iz Madrida, u okviru revanša četvrtfinala Lige Evrope. Jamal veruje da je moguće da njegov tim napravi preokret i uprkos porazu u prvom meču (2:0). Imala je Barselona i većih… »
Liverpul sanja čudo! Slot: Verujemo da možemo da uradimo nešto posebno

Liverpul sanja čudo! Slot: Verujemo da možemo da uradimo nešto posebno

Kurir pre 25 dana
Trener fudbalera Liverpula Arne Slot izjavio je danas da njegov tim veruje da može da "uradi nešto posebno" u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena, uprkos porazu 0:2 u prvom susretu, preneli su britanski mediji. PSŽ je u prvom… »
Jamal želi preokret u revanšu: Inspiriše me Lebron Džejms

Jamal želi preokret u revanšu: Inspiriše me Lebron Džejms

Sport klub pre 25 dana
Fudbaler Barselone Lamine Jamal uoči revanš utakmice sa Atletikom iz Madrida u četvrtfinalu Lige šampiona rekao je da veruje da je moguće da njegov tim napravi preokret i uprkos porazu (2:0) u prvom meču uspe da obezbedi plasman u polufinale. Imala je… »
Slot realan pred PSŽ: "Treba nam vrlo posebna partija"

Slot realan pred PSŽ: "Treba nam vrlo posebna partija"

Sportske.net pre 25 dana
Menadžer Liverpula Arne Slot priznao je da će njegov tim morati da pruži "vrlo posebnu" partiju kako bi nadoknadio zaostatak od 0:2 protiv Pari Sen Žermena u revanšu četvrtfinala Lige šampiona. Šampion Evrope je pre pet dana žestoko nadigrao "redse"… »
Liverpulu potrebno čudo! Van Dajk najavio nezaboravno veče na Enfildu

Liverpulu potrebno čudo! Van Dajk najavio nezaboravno veče na Enfildu

Kurir pre 25 dana
"Potrebno je da se desi nešto veoma posebno, inače nećemo imati šanse. Ako budemo igrali kao u Parizu, onda svakako nećemo imati šanse. Navijači će verovatno biti najvažniji faktor, uz naš nastup. Imao sam veliku sreću da doživim te večeri kada je veza… »
Van Dajk zna recept za PSŽ: Nešto posebno…

Van Dajk zna recept za PSŽ: Nešto posebno…

Sport klub pre 25 dana
Kapiten Liverpula Virdžil van Dajk rekao je da njegova ekipa mora da uradi nešto vrlo posebno u revanšu četvrtfinala protiv Pari Sen Žermena, kako bi imala šanse da prođe u polufinale Lige šampiona. „Potrebno je da se desi nešto veoma posebno, inače… »
Van Dajk: Moramo da uradimo nešto posebno u revanšu protiv Pari Sen Žermena

Van Dajk: Moramo da uradimo nešto posebno u revanšu protiv Pari Sen Žermena

Radio sto plus pre 26 dana
“Potrebno je da se desi nešto veoma posebno, inače nećemo imati šanse. Ako budemo igrali kao u Parizu, onda svakako nećemo imati šanse. Navijači će verovatno biti najvažniji faktor, uz naš nastup. Imao sam veliku sreću da doživim te večeri kada je veza… »

Vesti dana »