Повезане вести

Тренер Радничког Неђић: „Примаран циљ је опстанак у лиги“

Тренер Радничког Неђић: „Примаран циљ је опстанак у лиги“

Сербиан Невс Медиа пре 1 дан
Нови тренер фудбалера Радничког из Ниша Марко Неђић захвалио се руководству клуба на указаном поверењу и истакао да је свестан изазова који га очекују на новој функцији. „Хвала челницима клуба што су ми указали поверење да… »
Неђић: Примарни циљ је опстанак Радничког у лиги

Неђић: Примарни циљ је опстанак Радничког у лиги

Политика пре 1 дан
Нови тренер оценио да екипа не заслужује тренутни пласман. Нови тренер фудбалера Радничког из Ниша Марко Неђић захвалио се руководству клуба на указаном поверењу и истакао да је свестан изазова који га очекују на новој функцији… »
Неђић на промоцији у Нишу: Могу да обећам максимално пожртвовање

Неђић на промоцији у Нишу: Могу да обећам максимално пожртвовање

Спорт клуб пре 1 дан
Фудбалски клуб Раднички промовисао је Марка Неђића у новог шефа стручног штаба. „Хвала челницима клуба што су ми указали поверење да водим велики клуб као што је Раднички Ниш. Слажем се да је ситуација осетљива, али уложићемо… »
РАДНИЧКИ ДОБИО НОВОГ ТРЕНЕРА: Марко Неђић преузео клупу Нишлија

РАДНИЧКИ ДОБИО НОВОГ ТРЕНЕРА: Марко Неђић преузео клупу Нишлија

Глас југа пре 1 дан
„Хвала челницима клуба што су ми указали поверење да водим велики клуб као што је Раднички Ниш. Слажем се да је ситуација осетљива, али уложићемо све напоре и искористити наше знање, као и квалитет ових момака који заслужују… »
Званично: Марко Неђић представљен у Нишу!

Званично: Марко Неђић представљен у Нишу!

Хот спорт пре 1 дан
Велика шанса за младог тренера! Фудбалски клуб Раднички промовисао је Марка Неђића у новог шефа стручног штаба. „Хвала челницима клуба што су ми указали поверење да водим велики клуб као што је Раднички Ниш. Слажем се да је… »
Неђић шири оптимизам у Нишу: "Позив се не одбија, Раднички заслужује бољу позицију"

Неђић шири оптимизам у Нишу: "Позив се не одбија, Раднички заслужује бољу позицију"

Спортске.нет пре 1 дан
Талентовани српски тренер Марко Неђић овог поподнева је промовисан у новог шефа стручног штаба Радничког из Ниша, који је након серије лоших резултата грчевито бори за опстанак, а млади стручњак верује да тим заслужује боље… »
Историја исписана на Чаиру! Раднички представио најмлађег тренера икада - Неђић: Квалитетом заслужујемо бољу позицију

Историја исписана на Чаиру! Раднички представио најмлађег тренера икада - Неђић: Квалитетом заслужујемо бољу позицију

Вечерње новости пре 1 дан
Фудбалски клуб Раднички промовисао је Марка Неђића у новог шефа стручног штаба. ФОТО: А. Илић Он се обратио окупљеним новинарима. - Хвала челницима клуба што су ми указали поверење да водим велики клуб као што је Раднички Ниш… »
Марко Неђић, нови тренер Радничког: Волим изазове, али нисам мађионичар

Марко Неђић, нови тренер Радничког: Волим изазове, али нисам мађионичар

Јужне вести пре 1 дан
Пред први тренинг са екипом Радничког из Ниша, коју је преузео након одласка Такиса Лемониса, Марко Неђић рекао је да он и његов стручни штаб „нису мађионичари, али само је потребно да из ових момака извуку максимум, што неки од… »

Вести дана »