Povezane vesti

Majka nije poslala čestitku trudnoj Aniti. Šok u Eliti 9: Zadrugarka razočarana

Majka nije poslala čestitku trudnoj Aniti. Šok u Eliti 9: Zadrugarka razočarana

Blic pre 2 dana
Anita je bila iznenađena što nije dobila čestitku od majke i brata, ali zahvalila se Tamari na prijateljstvu. Anitina majka Angelina ne želi da komentariše trudnoću i nije obavestila Anitinog sina Alekseja o budućem bratu ili sestri. Trudna Anita… »
Anita očajna! U Elitu nije stigao nikakav poklon za nju, ona zakukala: Očekivala sam bar neku čestitku jer sam trudna

Anita očajna! U Elitu nije stigao nikakav poklon za nju, ona zakukala: Očekivala sam bar neku čestitku jer sam trudna

Kurir pre 1 dan
U Belu kuću su stigli pokloni i čestitke za učesnike '' Elite 9'', voditelj Darko Tanasijević uručio je Aniti Stanojlović čestitku. - O čemu razmišljaš - pitao ju je Darko. - Ne očekujem ništa, samo se nadam da su bili blagi - rekla je anita. - Draga… »
Trudna Anita Stanojlović se slomila, stigla joj poruka iz spoljnog sveta: Ovo nije očekivala

Trudna Anita Stanojlović se slomila, stigla joj poruka iz spoljnog sveta: Ovo nije očekivala

Telegraf pre 2 dana
Trudna Anita Stanojlović dobila je čestitke za rođendan. Međutim, jedna poruka je falila, što je potpuno slomilo. - O čemu razmišljaš? - pitao je voditelj Darko Tanasijević na početku. - Ne očekujem ništa, samo se nadam da su bili blagi - rekla je Anita… »

Vesti dana »