Povezane vesti
"Orban nije rekao svoju poslednju reč u politici" Dodik nakon izbora u Mađarskoj: "Bio je i ostaće naš prijatelj" (video)
Blic pre 1 dan
Dodik je pohvalio Orbanovu transparentnost u priznavanju izbora i mirnoj tranziciji vlasti. Izrazio je zahvalnost naroda Republike Srpske Orbanovoj podršci i razumevanju njihovih stavova. "Viktor Orban nije rekao svoju poslednju reč u politici. Žao mi je… »
Dodik: Žao mi je Orbana, želim što pre da se vidim sa njim i da razgovaramo o tome kako ćemo dalje (VIDEO)
Danas pre 2 dana
Viktor Orban nije rekao svoju zadnju reč u politici. Žao mi je što je izgubio, on je bio moj prijatelj i ostaje moj prijatelj, istakao je lider SNSD-a Milorad Dodik. On je pokazao da mnoge laži koji su njemu prepisivali u smislu diktature, apsolutno… »
Dodik: Viktor Orban nije rekao zadnju reč u politici "Žao mi je što je izgubio, on je bio moj prijatelj i ostaje moj…
Kurir pre 2 dana
Lider SNSD Milorad Dodik oglasio se o porazu stranke Fides mađarskog premijera Viktora Orbana na parlamentarnim izborima u toj zemlji. - Viktor Orban nije rekao svoju zadnju reč u politici. Žao mi je što je izgubio, on je bio moj prijatelj i ostaje moj… »
Vesti dana »
Pucnjava u školi u Turskoj: Četvoro ubijenih, drugi napad u 48 sati
BBC News pre 44 minutajoš 36 povezanih
N1: Otkazan intervju sa Sandrom Gocijem, redakcija poručuje da sama bira goste i teme
In medija pre 39 minutajoš 27 povezanih
Skaj Njuz: SAD i Iran nastavljaju pregovore u Pakistanu naredne nedelje
RTV pre 49 minutajoš 36 povezanih