Povezane vesti

Našao krpelja na polnom organu: Vuk Mob bez trunke blama pričao o "bubama u gaćama"

Našao krpelja na polnom organu: Vuk Mob bez trunke blama pričao o "bubama u gaćama"

Mondo 13.04.2026
Vuk Mob koji objavio je video-snimak u kojem je otkrio da je pronašao krpelja na veoma nezgodnom mestu - u intimnom predelu, što je izazvalo lavinu reakcija i komentara. - Dakle, našao sam krpelja sebi u intimnom predelu, ako me razumete šta hoću da… »
"Našao sam krpelja u intimnom predelu, ako me razumete" Pevač zabrinut, požalio se: "Ne sećam se da sam imao aktivnosti po…

"Našao sam krpelja u intimnom predelu, ako me razumete" Pevač zabrinut, požalio se: "Ne sećam se da sam imao aktivnosti po…

Blic 13.04.2026
Njegova izjava ubrzo je postala viralna, a ljudi su se smejali ili mu savetovali lekarsku kontrolu zbog potencijalne opasnosti od ujeda. Vuk Mob je ranije govorio i o svojim problemima sa depresijom, povlačenju sa estrade i gubitku oca. Poznati pevač i… »
Vuk Mob pronašao krpelja na polnom organu! Reper preživeo pakao, pa se hitno oglasio: Ne sećam se...

Vuk Mob pronašao krpelja na polnom organu! Reper preživeo pakao, pa se hitno oglasio: Ne sećam se...

Kurir 13.04.2026
Reper Vuk Mob iznenadio je svoje pratioce nesvakidašnjim priznanjem koje je podelio putem društvenih mreža, da je kod intimnog dela našao krpelja. Naime, Vuk Mob koji je svojevremeno govorio o verenici, objavio je video-snimak u kojem je otkrio da je… »
Vuk Mob našao krpelja na polnom organu! Reper se hitno oglasio: "Ne sećam se da sam imao..."

Vuk Mob našao krpelja na polnom organu! Reper se hitno oglasio: "Ne sećam se da sam imao..."

Telegraf 13.04.2026
Reper Vuk Mob ponovo je dospeo u centar pažnje, ali ovoga puta ne zbog muzike ili nastupa, već zbog nesvakidašnjeg priznanja koje je podelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Naime, on je objavio video-snimak u kojem je bez ustručavanja otkrio… »

Vesti dana »