Povezane vesti

Našao krpelja na polnom organu: Vuk Mob bez trunke blama pričao o "bubama u gaćama"

Našao krpelja na polnom organu: Vuk Mob bez trunke blama pričao o "bubama u gaćama"

Mondo pre 1 dan
Vuk Mob koji objavio je video-snimak u kojem je otkrio da je pronašao krpelja na veoma nezgodnom mestu - u intimnom predelu, što je izazvalo lavinu reakcija i komentara. - Dakle, našao sam krpelja sebi u intimnom predelu, ako me razumete šta hoću da… »
"Našao sam krpelja u intimnom predelu, ako me razumete" Pevač zabrinut, požalio se: "Ne sećam se da sam imao aktivnosti po…

"Našao sam krpelja u intimnom predelu, ako me razumete" Pevač zabrinut, požalio se: "Ne sećam se da sam imao aktivnosti po…

Blic pre 1 dan
Njegova izjava ubrzo je postala viralna, a ljudi su se smejali ili mu savetovali lekarsku kontrolu zbog potencijalne opasnosti od ujeda. Vuk Mob je ranije govorio i o svojim problemima sa depresijom, povlačenju sa estrade i gubitku oca. Poznati pevač i… »
Vuk Mob pronašao krpelja na polnom organu! Reper preživeo pakao, pa se hitno oglasio: Ne sećam se...

Vuk Mob pronašao krpelja na polnom organu! Reper preživeo pakao, pa se hitno oglasio: Ne sećam se...

Kurir pre 1 dan
Reper Vuk Mob iznenadio je svoje pratioce nesvakidašnjim priznanjem koje je podelio putem društvenih mreža, da je kod intimnog dela našao krpelja. Naime, Vuk Mob koji je svojevremeno govorio o verenici, objavio je video-snimak u kojem je otkrio da je… »
Vuk Mob našao krpelja na polnom organu! Reper se hitno oglasio: "Ne sećam se da sam imao..."

Vuk Mob našao krpelja na polnom organu! Reper se hitno oglasio: "Ne sećam se da sam imao..."

Telegraf pre 1 dan
Reper Vuk Mob ponovo je dospeo u centar pažnje, ali ovoga puta ne zbog muzike ili nastupa, već zbog nesvakidašnjeg priznanja koje je podelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Naime, on je objavio video-snimak u kojem je bez ustručavanja otkrio… »

Vesti dana »