Povezane vesti
"Moja deca znaju da li sam ja laka žena" Milena Kačavenda dobila pismo od sina: A tek kad vidite ovo
Blic 13.04.2026
Milena je izjavila da njena deca znaju istinu o njenim odnosima i da nisu ništa krila od njih. Istakla je razočarenje zbog Janjuša, ali je naglasila da njena deca znaju kakva je ona osoba. Milena Kačavenda kao i ostali zadrugari dobila je čestitku za… »
"Degradirana sam kao žena, nisam to zaslužila!" Milena Kačavenda dobila pismo od sina: Evo šta joj je javno poručio
Kurir 13.04.2026
Milena Kačavenda kao i ostali zadrugari dobila je čestitku za Uskrs. Najdraža od njih bila je ona od sina. - Draga mama, nekad nas tuđe reči previše pogode... a ne bi trebalo. Ne tuguj. Svi smo uz tebe, ponosni smo na tebe kevo. Srećan Uskrs - glasila je… »
Vesti dana »
Matić: Napali su me ispred skupštine, na mestu koje bi trebalo da bude simbol demokratije, zlo se preselilo u centar Beograda
N1 Info pre 57 minutajoš 32 povezane
Izricanje presude roditeljima dečaka koji je počinio masovno ubistvo u "Ribnikaru"
N1 Info pre 22 minutajoš 34 povezane
Si- En-En objavio tačke Memoranduma o okončanju rata: Otvara se Ormuz, uz ukidanje sankcija Iranu, još 300 milijardi dolara dodatnog finansiranja
RTV pre 2 minutajoš 58 povezanih
Dečak povređen u Mladenovcu stabilno, u toku detaljna dijagnostika
Politika pre 9 satijoš 3 povezane
Vremenska prognoza za četvrtak 18. jun 2026: Danas pretežno sunčano i toplo
Beta pre 2 satajoš 24 povezane