Povezane vesti

Zelenski: Ukrajina će razgovarati sa partnerima u Evropi o zajedničkoj zaštiti neba

Zelenski: Ukrajina će razgovarati sa partnerima u Evropi o zajedničkoj zaštiti neba

Euronews pre 1 dan
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da će ukrajinska strana ove sedmice voditi pregovore sa evropskim partnerima o stvaranju zajedničkog sistema zaštite neba. "Siguran sam: ili će Ukrajina postati sastavni deo evropskog sistema… »

Insajder pre 1 dan
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da će ukrajinska strana ove sedmice voditi pregovore sa evropskim partnerima o stvaranju zajedničkog sistema zaštite neba. "Siguran sam: ili će Ukrajina postati sastavni deo evropskog sistema… »
Zelenski poslao upozorenje Evropi: "Ili ste sa nama - ili postajete deo ruskog sveta"

Zelenski poslao upozorenje Evropi: "Ili ste sa nama - ili postajete deo ruskog sveta"

B92 pre 1 dan
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski poručio je danas da su pojedine zemlje u Evropi pred izborom između podrške Ukrajini i rizika da postanu deo "ruskog sveta", najavljujući pregovore o zajedničkom sistemu zaštite neba. "Siguran sam – ili će Ukrajina… »
Ukrajina pregovara sa Evropom o zajedničkoj zaštiti neba

Ukrajina pregovara sa Evropom o zajedničkoj zaštiti neba

Politika pre 1 dan
Ukrajinsko bezbednosno iskustvo i vojna stručnost najpoželjnija roba za desetine zemalja širom sveta – rekao je Zelenski. KIJEV – Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da će ukrajinska strana ove sedmice voditi pregovore sa evropskim… »
"Nudimo bezbednosno partnerstvo" Zelenski: Ukrajina će razgovarati sa partnerima u Evropi o zajedničkoj zaštiti neba

"Nudimo bezbednosno partnerstvo" Zelenski: Ukrajina će razgovarati sa partnerima u Evropi o zajedničkoj zaštiti neba

Večernje novosti pre 1 dan
UKRAJINSKI predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da će ukrajinska strana ove sedmice voditi pregovore sa evropskim partnerima o stvaranju zajedničkog sistema zaštite neba. Foto: Jack Abuin/ZUMA Press Wire / SplashNews.com / Splash / Profimedia -… »

Vesti dana »