Povezane vesti
Sprema li se digitalna revolucija u Srbiji? Venčanje bez matičara i papira: samo jedan klik za "Da"
Dnevnik 13.04.2026
U vremenu kada se brzina meri klikovima, a ne redovima na šalteru, država otvara vrata jednoj novoj ideji – da građani i privreda sami kažu šta ih najviše koči. Inicijativa “Ti predloži – mi digitalizujemo” trebalo bi da identifikuje upravo one procedure… »
Da li će venčanja u Srbiji biti onlajn: Šta sve građani žele da se digitalizuje
Newsmax Balkans 13.04.2026
U vremenu kada se brzina meri klikovima, a ne redovima na šalteru, država otvara vrata jednoj novoj ideji: da građani i privreda sami kažu šta ih najviše koči. Inicijativa "Ti predloži – mi digitalizujemo” trebalo bi da identifikuje upravo one procedure… »
Da li će venčanja u Srbiji biti onlajn – šta sve građani žele da se digitalizuje
RTS 13.04.2026
U vremenu kada se brzina meri klikovima, a ne redovima na šalteru, država otvara vrata jednoj novoj ideji – da građani i privreda sami kažu šta ih najviše koči. Inicijativa “Ti predloži – mi digitalizujemo” trebalo bi da identifikuje upravo one procedure… »
Vesti dana »
"Nova" piše: Oteli tužiocu slučaj gaženja penzionera ispred Pravnog fakulteta da bi ublažili krivično delo
Nova pre 3 satajoš 54 povezane
Španija golom u 91. minutu srušila Portugal za plasman u četvrtfinale Mundijala
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 41 povezana
Košarkaši Srbije ubedljivi protiv BiH u Beogradu u kvalifikacijama za SP
Nedeljnik pre 1 danjoš 43 povezane
Sindikati GSP nakon sastanka sa Vučićem: Biće obustavljen konkurs za javno-privatno partnerstvo sa Strelom (VIDEO)
Insajder pre 5 satijoš 29 povezanih
Zakopali telo u dvorištu: Određen pritvor osumnjičenom za ubistvo Aleksandra u Rumi
Telegraf pre 1 danjoš 23 povezane