Povezane vesti
Sprema li se digitalna revolucija u Srbiji? Venčanje bez matičara i papira: samo jedan klik za "Da"
Dnevnik 13.04.2026
U vremenu kada se brzina meri klikovima, a ne redovima na šalteru, država otvara vrata jednoj novoj ideji – da građani i privreda sami kažu šta ih najviše koči. Inicijativa “Ti predloži – mi digitalizujemo” trebalo bi da identifikuje upravo one procedure… »
Da li će venčanja u Srbiji biti onlajn: Šta sve građani žele da se digitalizuje
Newsmax Balkans 13.04.2026
U vremenu kada se brzina meri klikovima, a ne redovima na šalteru, država otvara vrata jednoj novoj ideji: da građani i privreda sami kažu šta ih najviše koči. Inicijativa "Ti predloži – mi digitalizujemo” trebalo bi da identifikuje upravo one procedure… »
Da li će venčanja u Srbiji biti onlajn – šta sve građani žele da se digitalizuje
RTS 13.04.2026
U vremenu kada se brzina meri klikovima, a ne redovima na šalteru, država otvara vrata jednoj novoj ideji – da građani i privreda sami kažu šta ih najviše koči. Inicijativa “Ti predloži – mi digitalizujemo” trebalo bi da identifikuje upravo one procedure… »
Vesti dana »
Oglasio se MOL o dogovoru sa Vladom Srbije o prodaji NIS-a: Evo šta kažu Mađari šta je sve ugovoreno
Kurir pre 3 satajoš 56 povezanih
Viši sud u Beogradu: Komandantu Interventne jedinice određen pritvor do 30 dana
Beta pre 55 minutajoš 42 povezane
Nevreme zahvata Srbiju: kiša, pljuskovi, grmljavina i nagli pad temperature
OK radio pre 2 satajoš 31 povezana
SAD izvele nove udare na ciljeve u Iranu, Teheran uzvratio udarima na Bahrein, Kuvajt i Jordan
Beta pre 2 satajoš 42 povezane
MUP upozorava građane na lažne SMS i iMessage poruke o plaćanju saobraćajnih prekršaja
RTV Novi Pazar pre 9 minutajoš 23 povezane