Povezane vesti
Sprema li se digitalna revolucija u Srbiji? Venčanje bez matičara i papira: samo jedan klik za "Da"
Dnevnik pre 3 dana
U vremenu kada se brzina meri klikovima, a ne redovima na šalteru, država otvara vrata jednoj novoj ideji – da građani i privreda sami kažu šta ih najviše koči. Inicijativa “Ti predloži – mi digitalizujemo” trebalo bi da identifikuje upravo one procedure… »
Da li će venčanja u Srbiji biti onlajn: Šta sve građani žele da se digitalizuje
Newsmax Balkans pre 3 dana
U vremenu kada se brzina meri klikovima, a ne redovima na šalteru, država otvara vrata jednoj novoj ideji: da građani i privreda sami kažu šta ih najviše koči. Inicijativa "Ti predloži – mi digitalizujemo” trebalo bi da identifikuje upravo one procedure… »
Da li će venčanja u Srbiji biti onlajn – šta sve građani žele da se digitalizuje
RTS pre 3 dana
U vremenu kada se brzina meri klikovima, a ne redovima na šalteru, država otvara vrata jednoj novoj ideji – da građani i privreda sami kažu šta ih najviše koči. Inicijativa “Ti predloži – mi digitalizujemo” trebalo bi da identifikuje upravo one procedure… »
Vesti dana »
Incidenti na izborima na Medicinskom fakultetu: Zašto je važan Studentski parlament
BBC News pre 10 minutajoš 50 povezanih
Arakči: Otvoren prolazak kroz Ormuz za sve komercijalne brodove tokom primirja
RTV pre 6 minutajoš 25 povezanih
U Skupštini Srbije nastavljena objedinjena rasprava o 40 tačaka dnevnog reda
Serbian News Media pre 3 satajoš 24 povezane