Povezane vesti

"Još čekam da se pojaviš, brate moj": Darko Lazić podelio emotivan snimak Dragana, ne miri se sa gubitkom

"Još čekam da se pojaviš, brate moj": Darko Lazić podelio emotivan snimak Dragana, ne miri se sa gubitkom

Mondo pre 26 dana
Folker Darko Lazić i dalje se teško miri sa gubitkom brata Dragana, koji je 11. marta nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći. Tim povodom oglasio se na svom Instagram profilu, gde je podelio do sada neviđen snimak svog brata. Na objavljenom crno-belom… »
"Još čekam da se pojaviš, brate moj...": Darko Lazić slomljen, podelio Draganov nikad viđen snimak

"Još čekam da se pojaviš, brate moj...": Darko Lazić slomljen, podelio Draganov nikad viđen snimak

Telegraf pre 26 dana
Folker Darko Lazić ne može da se pomiri sa smrću brata Dragana koji je poginuo 11. marta u teškoj saobraćajnoj nesreći. On se sada tim povodom oglasio na svom Instagramu gde je podelio nikada viđen Draganov snimak. Darko je objavio crno-beli snimak na… »
"Još čekam da se pojaviš, brate moj" Darko Lazić podelio nikad viđen snimak pokojnog Dragana: "Ne mogu prihvatiti da te nema"…

"Još čekam da se pojaviš, brate moj" Darko Lazić podelio nikad viđen snimak pokojnog Dragana: "Ne mogu prihvatiti da te nema"…

Blic pre 26 dana
Darko je izjavio da je izgubio veliki deo sebe sa bratovom smrću i da mu je izuzetno teško. Naglasio je da nikome ne bi poželeo takav gubitak i bol kroz koji prolazi. Folker Darko Lazić ne može da se pomiri sa smrću brata Dragana koji je poginuo 11… »
"Još čekam da se pojaviš, brate moj..." Darko Lazić objavio nikad viđen snimak pokojnog brata, slomio se: Ne mogu...

"Još čekam da se pojaviš, brate moj..." Darko Lazić objavio nikad viđen snimak pokojnog brata, slomio se: Ne mogu...

Kurir pre 26 dana
Pevač Darko Lazić ne može da se pomiri sa smrću brata Dragana koji je poginuo 11. marta u teškoj saobraćajnoj nesreći. On se sada tim povodom oglasio na svom Instagramu gde je podelio nikada viđen Draganov snimak. Darko je objavio crno-beli snimak na… »

Vesti dana »