Povezane vesti
"Još čekam da se pojaviš, brate moj": Darko Lazić podelio emotivan snimak Dragana, ne miri se sa gubitkom
Mondo 14.04.2026
Folker Darko Lazić i dalje se teško miri sa gubitkom brata Dragana, koji je 11. marta nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći. Tim povodom oglasio se na svom Instagram profilu, gde je podelio do sada neviđen snimak svog brata. Na objavljenom crno-belom… »
"Još čekam da se pojaviš, brate moj...": Darko Lazić slomljen, podelio Draganov nikad viđen snimak
Telegraf 14.04.2026
Folker Darko Lazić ne može da se pomiri sa smrću brata Dragana koji je poginuo 11. marta u teškoj saobraćajnoj nesreći. On se sada tim povodom oglasio na svom Instagramu gde je podelio nikada viđen Draganov snimak. Darko je objavio crno-beli snimak na… »
"Još čekam da se pojaviš, brate moj" Darko Lazić podelio nikad viđen snimak pokojnog Dragana: "Ne mogu prihvatiti da te nema"…
Blic 14.04.2026
Darko je izjavio da je izgubio veliki deo sebe sa bratovom smrću i da mu je izuzetno teško. Naglasio je da nikome ne bi poželeo takav gubitak i bol kroz koji prolazi. Folker Darko Lazić ne može da se pomiri sa smrću brata Dragana koji je poginuo 11… »
"Još čekam da se pojaviš, brate moj..." Darko Lazić objavio nikad viđen snimak pokojnog brata, slomio se: Ne mogu...
Kurir 14.04.2026
Pevač Darko Lazić ne može da se pomiri sa smrću brata Dragana koji je poginuo 11. marta u teškoj saobraćajnoj nesreći. On se sada tim povodom oglasio na svom Instagramu gde je podelio nikada viđen Draganov snimak. Darko je objavio crno-beli snimak na… »
Vesti dana »
RHMZ objavio kada i gde se očekuju pljuskovi sa grmljavinom i grad
N1 Info pre 31 minutajoš 35 povezanih
uživo Vens stigao u Švajcarsku na pregovore sa Iranom, Tramp upozorio da će SAD reagovati ako propadnu
NIN pre 26 minutajoš 29 povezanih
Tunis bez šansi na Mundijalu nakon poraza od Japana, nije im pomogla ni smena selektora
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 31 povezana
"Marin mi je rekao da mora da igra": Bogdanović i Vjetrović o heroju Nemačke
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih