Povezane vesti

Oglasio se pevač Čeda Marković nakon što mu je na Uskrs umrla žena: "Otišao je moj anđeo, ugasila se zenica oka plavog", ovo…

Oglasio se pevač Čeda Marković nakon što mu je na Uskrs umrla žena: "Otišao je moj anđeo, ugasila se zenica oka plavog", ovo…

Blic pre 21 sat
Sahrana Ljiljane Marković biće održana 16. aprila na groblju Lešće u 12:30. Njihov sin Miloš se takođe oprostio emotivnom objavom zahvaljujući majci na ljubavi i vrednostima koje mu je prenela. Pevač Čeda Marković se oprostio od supruge Ljiljane koja je… »
"Ako odem pre tebe, pevaj..." Oglasio se Čeda Marković nakon smrti supruge, njegove reči bole - Otkrio kada je sahrana

"Ako odem pre tebe, pevaj..." Oglasio se Čeda Marković nakon smrti supruge, njegove reči bole - Otkrio kada je sahrana

Kurir pre 21 sat
Pevaču Čedi Markoviću preminula je supruga Ljiljana Marković u 66. godini uoči samog Vaskrsa, 11. aprila. Čeda, koji je mnogo voleo svoju Ljilju, sada se oprostio od supruge bolnim rečima koje su rasplakale mnoge. - Otišao je moj plavi anđeo… Moja… »
Prvo oglašavanje Čede Markovića nakon smrti supruge: Otkrio kada je sahrana, potresnim rečima se oprostio od Ljilje

Prvo oglašavanje Čede Markovića nakon smrti supruge: Otkrio kada je sahrana, potresnim rečima se oprostio od Ljilje

Mondo pre 21 sat
U domu pevača Čeda Marković zavladala je velika tuga, nakon što je 11. aprila preminula njegova supruga Ljiljana Marković u 66. godini. Tim povodom, on se sada i javno oglasio. Čeda, koji je bio veoma vezan za svoju Ljilju, oprostio se od nje potresnim… »
Oglasio se Čeda Marković nakon smrti supruge, njegove reči bole: Otkrio kada će je sahraniti

Oglasio se Čeda Marković nakon smrti supruge, njegove reči bole: Otkrio kada će je sahraniti

Telegraf pre 21 sat
U domu pevača Čede Markovića zavladala je tuga, jer je 11. aprila preminula njegova supruga Ljiljana Marković u 66. godini, a on se sada oglasio. Čeda, koji je mnogo voleo svoju Ljilju, sada se oprostio od supruge bolnim rečima koje su rasplakale mnoge… »

Vesti dana »