Povezane vesti
Oglasio se pevač Čeda Marković nakon što mu je na Uskrs umrla žena: "Otišao je moj anđeo, ugasila se zenica oka plavog", ovo…
Blic pre 26 dana
Sahrana Ljiljane Marković biće održana 16. aprila na groblju Lešće u 12:30. Njihov sin Miloš se takođe oprostio emotivnom objavom zahvaljujući majci na ljubavi i vrednostima koje mu je prenela. Pevač Čeda Marković se oprostio od supruge Ljiljane koja je… »
"Ako odem pre tebe, pevaj..." Oglasio se Čeda Marković nakon smrti supruge, njegove reči bole - Otkrio kada je sahrana
Kurir pre 25 dana
Pevaču Čedi Markoviću preminula je supruga Ljiljana Marković u 66. godini uoči samog Vaskrsa, 11. aprila. Čeda, koji je mnogo voleo svoju Ljilju, sada se oprostio od supruge bolnim rečima koje su rasplakale mnoge. - Otišao je moj plavi anđeo… Moja… »
Prvo oglašavanje Čede Markovića nakon smrti supruge: Otkrio kada je sahrana, potresnim rečima se oprostio od Ljilje
Mondo pre 25 dana
U domu pevača Čeda Marković zavladala je velika tuga, nakon što je 11. aprila preminula njegova supruga Ljiljana Marković u 66. godini. Tim povodom, on se sada i javno oglasio. Čeda, koji je bio veoma vezan za svoju Ljilju, oprostio se od nje potresnim… »
Oglasio se Čeda Marković nakon smrti supruge, njegove reči bole: Otkrio kada će je sahraniti
Telegraf pre 25 dana
U domu pevača Čede Markovića zavladala je tuga, jer je 11. aprila preminula njegova supruga Ljiljana Marković u 66. godini, a on se sada oglasio. Čeda, koji je mnogo voleo svoju Ljilju, sada se oprostio od supruge bolnim rečima koje su rasplakale mnoge… »
Vesti dana »
"Kruzer smrti" u luci na Tenerifama, kreće evakuacija na tlo Evrope! Španski ministar zdravlja: Na brodu nema andskih pacova koji bi plivali do Kanarskih ostrva
Kurir pre 14 minutajoš 10 povezanih
Katarski tanker sa gasom prošao kroz Ormuski moreuz, prvi izvoz iz regiona od početka rata
Insajder pre 4 minutajoš 1 povezana
Studenti danas u Beogradu organizuju akciju "(Ne) bojte se, i dalje smo tu"
Radio 021 pre 9 minutajoš 1 povezana
Oklahoma na korak do finala: Lejkersi demolirani, Topić dobio minute u novoj dominaciji Tandera
Telegraf pre 29 minutajoš 5 povezanih