Povezane vesti

"Za moju trudnoću znao je istog dana kad i ja" Majka vanbračnog sina Harija Mata Harija nije mogla da sluša neistine - samo…

"Za moju trudnoću znao je istog dana kad i ja" Majka vanbračnog sina Harija Mata Harija nije mogla da sluša neistine - samo…

Kurir pre 11 sati
Bosanksi pevač Haris Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari, čiju smo rodnu kuću u sarajevskom naselju Vratnik nedavo obišli, gde mu i dalje živi majka i sestra, pored dvoje dece iz prvog braka ima i vanbračnog sina Maka. Pevač je dobio Maka sa… »
Komšije iz Sarajeva otkrile sve o Hariju Mata Hariju: "Bolji je kao pevač nego kao čovek"

Komšije iz Sarajeva otkrile sve o Hariju Mata Hariju: "Bolji je kao pevač nego kao čovek"

Nova pre 13 sati
Hajrudin Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari, rođen je u Sarajevu, gde je proveo i detinjstvo. U naselju Vratnik, u kome je odrastao pevač, njegove nekadašnje komšije ga se i dalje sećaju. Njegovi susedi su otkrili da on godinama ne živi u… »
"Mi smo svi to znali, bruka je to": Komšiluk Harija Mata Harija brutalno o vanbračnom sinu, u trošnoj kući mu živi majka

"Mi smo svi to znali, bruka je to": Komšiluk Harija Mata Harija brutalno o vanbračnom sinu, u trošnoj kući mu živi majka

Mondo pre 13 sati
Hajrudin Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari, rođen je u Sarajevu, gde je proveo i detinjstvo. Domaći mediji posetili su naselje Vratnik, u kome je odrastao pevač, i tamo smo porazgovarali s njegovim nekadašnjim komšijama, koji ga se i dalje… »
"Bruka je to, svi smo...": Komšije o vanbračnom sinu Harija Mata Harija, kuća mu je skroz oronula u Sarajevu

"Bruka je to, svi smo...": Komšije o vanbračnom sinu Harija Mata Harija, kuća mu je skroz oronula u Sarajevu

Telegraf pre 12 sati
Hajrudin Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari, godinama važi za jednog od najpopularnijih pevača u regionu, međutim komšije iz Sarajeva mu zameraju što nije renovirao rodnu kuću, a dotakle su se i njegove preljube. Hari Mata Hari je rođen u… »
"Mi smo svi to znali, bruka je to" Komšije Hari Mata Harija o vanbračnom detetu i oronuloj kući u Sarajevu: "Tu mu žive majka…

"Mi smo svi to znali, bruka je to" Komšije Hari Mata Harija o vanbračnom detetu i oronuloj kući u Sarajevu: "Tu mu žive majka…

Blic pre 13 sati
Prema rečima komšija, Hari povremeno posećuje porodicu, ali se ne zadržava dugo. Iako je uspešan muzičar, neki meštani smatraju da je mogao bolje da pomogne svojoj porodici i popravi porodičnu kuću. Hajrudin Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata… »
"Mi smo svi to znali, bruka je to" Komšije Harija Mata Harija oplele kao nikad: U trošnoj i oronuloj kući mu žive majka i…

"Mi smo svi to znali, bruka je to" Komšije Harija Mata Harija oplele kao nikad: U trošnoj i oronuloj kući mu žive majka i…

Kurir pre 15 sati
Hajrudin Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari, rođen je u Sarajevu, gde je proveo i detinjstvo. Naša ekipa koja je nedavno boravila u glavnom gradu Bosne i Hercegovine posetila je naselje Vratnik, u kome je odrastao pevač, i tamo smo… »

Vesti dana »