Povezane vesti

Pakao na aerodromima Evrope! Novi sistem pravi haos, putnici propuštaju letove

Pakao na aerodromima Evrope! Novi sistem pravi haos, putnici propuštaju letove

Dnevnik pre 24 dana
Novi biometrijski sistem na evropskim aerodromima uzrokuje višesatna čekanja i propuštene letove. Više od 100 putnika EasyJet-a nije uspelo da se ukrca na let iz Milana ka Mančesteru nakon višesatnog čekanja na graničnoj kontroli, a slične situacije već… »
Novi biometrijski sistem na evropskim aerodromima uzrokuje višesatna čekanja i propuštene letove

Novi biometrijski sistem na evropskim aerodromima uzrokuje višesatna čekanja i propuštene letove

Aero.rs pre 25 dana
Više od 100 putnika EasyJet-a nije uspelo da se ukrca na let iz Milana ka Mančesteru nakon višesatnog čekanja na graničnoj kontroli, a slične situacije već se beleže i na drugim evropskim aerodromima u prvim danima pune primene novog sistema. Gužve na… »
"Dva sata sam čekala u redu i osećam se jadno" Srpkinja zaglavila zbog EES: Morali smo da spavamo na aerodromu

"Dva sata sam čekala u redu i osećam se jadno" Srpkinja zaglavila zbog EES: Morali smo da spavamo na aerodromu

Telegraf pre 25 dana
Uvođenje novog sistema kontrole ulaska u Evropsku uniju, koji je zvanično počeo sa dvadesetčetvoročasovnom primenom 10. aprila, pretvorilo je putovanja u pravu agoniju za državljane zemalja izvan EU. Iako je sistem najavljen kao tehnološki iskorak koji… »
(Video) Srpkinja 2 sata čekala u redu za pasošku kontrolu! Novi EU sistem pravi haos na aerodromima: "Osećala sam se jadno i…

(Video) Srpkinja 2 sata čekala u redu za pasošku kontrolu! Novi EU sistem pravi haos na aerodromima: "Osećala sam se jadno i…

Blic pre 25 dana
Srpski građani čekaju satima na pasošku kontrolu zbog novih procedura i kioska za registraciju novog EES sistema Jedna Srpkinja zbog dugog čekanja, morala je da prespava na aerodromu i plati dodatne troškove Posledice uvođenje potpune kontrole ulaska u… »

Vesti dana »