Povezane vesti
"Trčala si za bankomatom, a ne za porodicom" Stanija i Aneli u brutalnom okršaju u Eliti: Pale najteže uvrede
Telegraf 14.04.2026
Ulazak Stanije Dobrojević u "Elitu 9" izazvao je potpuni haos, a iako je prvobitno planirala suočavanje sa bivšim verenikom Asminom Durdžićem, drama je kulminirala kada je ušla u sukob sa Aneli Ahmić. Stanija je bez zadrške optužila Aneli da je godinama… »
"Trčala si za bankomatom, patiš za njegovim parama" Neviđeni haos u Eliti 9, Stanija se suočila sa Aneli, pljušte najteže…
Blic 14.04.2026
Stanija optužuje Aneli za manipulacije i lažno predstavljanje, tvrdeći da je iskorišćena za priču o rasturenoj porodici. Aneli uzvraća tvrdnjama o Stanijinom moralu i njenim motivima, navodeći da je bila sa Asminom iz koristi. Poznata starleta Stanija… »
Trčala si za bankomatom, a ne za rasturenom porodicom! Stanija bez milosti sručila Aneli surovu istinu u lice, Ahmićeva…
Kurir 14.04.2026
Stanija Dobrojević, koja je ušla u rijaliti kako bi se suočila sa bivšim verenikom Asminom Durdžićem, odlučila je i da se suoči i sa njegovom bivšom ženom Aneli Ahmić. - Ja sam žena čije je ime iskoristila da proda priču kako sam joj uzela muža i… »
Vesti dana »
Nafta luduje, šta čeka Srbiju - Vučić već upozorio: Barel prešao 95 dolara, evo šta sledi u petak na pumpama
Telegraf pre 38 minutajoš 21 povezana
Rusija zatvara nemačke kulturne centre nakon odluke Berlina da zatvori Ruski dom
Beta pre 49 minutajoš 12 povezanih
Vatra konačno pod kontrolom: Lokalizovana žarišta na Stolovima i Goču - još 20 aktivnih požara u Srbiji
Euronews pre 1 satjoš 12 povezanih
Lavrov: Siguran sam da će Srbija uskoro izgubiti interesovanje za članstvo u EU
Newsmax Balkans pre 39 minutajoš 11 povezanih