Povezane vesti
"Trčala si za bankomatom, a ne za porodicom" Stanija i Aneli u brutalnom okršaju u Eliti: Pale najteže uvrede
Telegraf pre 1 dan
Ulazak Stanije Dobrojević u "Elitu 9" izazvao je potpuni haos, a iako je prvobitno planirala suočavanje sa bivšim verenikom Asminom Durdžićem, drama je kulminirala kada je ušla u sukob sa Aneli Ahmić. Stanija je bez zadrške optužila Aneli da je godinama… »
"Trčala si za bankomatom, patiš za njegovim parama" Neviđeni haos u Eliti 9, Stanija se suočila sa Aneli, pljušte najteže…
Blic pre 1 dan
Stanija optužuje Aneli za manipulacije i lažno predstavljanje, tvrdeći da je iskorišćena za priču o rasturenoj porodici. Aneli uzvraća tvrdnjama o Stanijinom moralu i njenim motivima, navodeći da je bila sa Asminom iz koristi. Poznata starleta Stanija… »
Trčala si za bankomatom, a ne za rasturenom porodicom! Stanija bez milosti sručila Aneli surovu istinu u lice, Ahmićeva…
Kurir pre 1 dan
Stanija Dobrojević, koja je ušla u rijaliti kako bi se suočila sa bivšim verenikom Asminom Durdžićem, odlučila je i da se suoči i sa njegovom bivšom ženom Aneli Ahmić. - Ja sam žena čije je ime iskoristila da proda priču kako sam joj uzela muža i… »
Vesti dana »
Nastavljeno suđenje Selakoviću, ispred zgrade ga dočekali studenti
Beta pre 32 minutajoš 51 povezana
Turci krenuli ka Iranu Turski državljani iz različitih gradova i verskih zajednica prešli granicu; ovo su snimci konvoja (video)
Dnevnik pre 21 minutajoš 23 povezane
Jovićev Majami završio sezonu: Fantastični Deni Avdija odveo Portland u plej-of
Dnevnik pre 2 satajoš 35 povezanih