Povezane vesti

„Zogovića nisu izbirisali ni Vučić, ni Gašić, već loš kvalitet“

„Zogovića nisu izbirisali ni Vučić, ni Gašić, već loš kvalitet“

Sport klub pre 56 minuta
Priča Jovana Zogovića, doskorašnjeg prvotimca srpskoligaša Bora 1919, zatalasala je fudbalsku Srbiju na treći dan Vaskrsa. U intervjuu kolegi Nikoli Pavloviću u Radaru, krilni fudbaler rođen 2001. godine, hrabro je izašao u javnost tvrdnjom: „Nisam hteo… »
„Rekao sam treneru da mi ne pada na pamet da idem na miting SNS-a“: Srpski fudbaler ostao bez kluba zbog podrške studentima…

„Rekao sam treneru da mi ne pada na pamet da idem na miting SNS-a“: Srpski fudbaler ostao bez kluba zbog podrške studentima…

Danas pre 2 sata
Jovan Zogović, 25-godišnji fudbaler, nakon nepuna tri meseca boravka u Boru, ostao je bez profesionalnog angažmana. Zogović je početkom januara došao u FK Bor 1919, a kako je otkrio u intervjuu za Radar, razlog prekida saradnje sa ovim klubom, nije… »
„Nisam hteo na miting Aleksandra Vučića, otkaz po nalogu Gašića“: Fudbaler Bora proteran zbog svojih stavova

„Nisam hteo na miting Aleksandra Vučića, otkaz po nalogu Gašića“: Fudbaler Bora proteran zbog svojih stavova

Glas Zaječara pre 5 sati
Jovan Zogović, krilni fudbaler, sa 19 godina karijeru je započeo u Radu sa Banjice, a u fudbalski klub Bor 1919 prelazi početkom januara ove godine. Nepuna tri meseca kasnije, ostao je bez kluba i to zbog podrške studentima. Ovo je njegova priča, koju je… »
Nije dobio ni dinara, pa odbio otkaz: Zbog otpora režimu ostao bez kluba

Nije dobio ni dinara, pa odbio otkaz: Zbog otpora režimu ostao bez kluba

Nova pre 6 sati
Srpski sport ne može bez upliv politike, a ona prethodnih godina prevazilazi sve. Bahatost aktuelnog režima više ne poznaje granice, a o tome svedoči priča fudbaler Jovana Zogovića. On je u razgovoru za "Radar" ispričao svoju golgotu kada je iz Dinama iz… »
„Nisam hteo na miting Aleksandra Vučića, otkaz po nalogu Gašića“

„Nisam hteo na miting Aleksandra Vučića, otkaz po nalogu Gašića“

Sport klub pre 6 sati
Jovan Zogović, krilni fudbaler, sa 19 godina karijeru je započeo u Radu sa Banjice, a u fudbalski klub Bor 1919 prelazi početkom januara ove godine. Nepuna tri meseca kasnije, ostao je bez kluba i to zbog podrške studentima. Ovo je njegova priča, koju je… »
Ne želim da živim u ovakvoj zemlji

Ne želim da živim u ovakvoj zemlji

Radar pre 18 sati
Za podršku studentima ne daju se otkazi više samo u javnom sektoru, već i u profesionalnim klubovima. Ovo je priča Jovana Zogovića, koji je doživeo takvu sudbinu. Nasilje koje je Bor video na izborni dan 29. marta kada su održavani lokalni izbori u još… »

Vesti dana »