Povezane vesti

Izundu veruje u trijumf u Madridu: Idemo tamo da pobedimo, to je naš cilj!

Izundu veruje u trijumf u Madridu: Idemo tamo da pobedimo, to je naš cilj!

Kurir pre 10 sati
Centar crveno-belih Ebuka Izundu pred ovaj meč prvo je govorio o potpisivanju novog ugovora sa crveno-belima. "Srećan sam. Drago mi je što ću ostati ovde još dve godine. I klub je zadovoljan tom odlukom, a i meni je važno što se moja porodica ovde oseća… »
Izundu pred duel Zvezde sa Realom: "Biće teško protiv Reala, imaju dobar i talentovan tim"

Izundu pred duel Zvezde sa Realom: "Biće teško protiv Reala, imaju dobar i talentovan tim"

Dnevnik pre 10 sati
Košarkaš Crvene zvezde Ebuka Izundu izjavio je u Beogradu da očekuje težak meč protiv Reala i dodao da madridski klub ima dobar i talentovan tim. Izundu je nedavno produžio ugovor sa Zvezdom na još dve godine. "Srećan sam što ostajem ovde još dve godine… »
"Da učinimo da izgube i drugu utakmicu kod kuće!" Ibuka Izundu pred meč Real Madrid - Crvena zvezda

"Da učinimo da izgube i drugu utakmicu kod kuće!" Ibuka Izundu pred meč Real Madrid - Crvena zvezda

Večernje novosti pre 11 sati
Košarkaš Crvene zvezde Ebuka Izundu izjavio je danas u Beogradu da očekuje težak meč protiv Reala i dodao da madridski klub ima dobar i talentovan tim. Foto: Pedja Milosavljevic / Shutterstock Editorial / Profimedia Izundu je nedavno produžio ugovor sa… »
Izundu: Srećan sam što ostajem u Beogradu još dve godine

Izundu: Srećan sam što ostajem u Beogradu još dve godine

Politika pre 11 sati
Košarkaši Crvene zvezde gostovaće u četvrtak u Madridu od 20.45 časova ekipi Reala. Košarkaš Crvene zvezde Ebuka Izundu izjavio je danas u Beogradu da očekuje težak meč protiv Reala i dodao da madridski klub ima dobar i talentovan tim. Izundu je nedavno… »
Izundu otkrio zbog čega je ostao u Zvezdi, govorio o tome da li će Batler i Nvora ostati

Izundu otkrio zbog čega je ostao u Zvezdi, govorio o tome da li će Batler i Nvora ostati

Telegraf pre 11 sati
Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak gostuju madridskom Realu, a klub je upriličio razgovor sa medijima dva dana ranije, zbog planiranog puta u prestonicu Španije. Ebuka Izundu je stao pred novinare, a najpre je govorio o novom dvogodišnjem ugovoru. -… »
Izundu: Želeli su me drugi timovi, dobri timovi, ali…

Izundu: Želeli su me drugi timovi, dobri timovi, ali…

Sport klub pre 13 sati
“Tavares je jak i visok momak 'pobićemo se' i videti, to možda zvuči ludo, ali to moramo da uradimo”, kaže Ebuka Izundu u najavi utakmice s Real Madridom, utakmice vrlo važne i za Crvenu zvezdu i za kraljevski klub. Pre toga, ipak, razgovarao je levoruki… »
Izundu: "Mi i dalje imamo ciljeve koje želimo da ostvarimo"

Izundu: "Mi i dalje imamo ciljeve koje želimo da ostvarimo"

B92 pre 13 sati
Košarkaš Crvene zvezde Ebuke Izundu pred utakmicu sa Real Madridom, prvo je govorio o potpisivanju novog ugovora sa crveno-belima. "Srećan sam. Drago mi je što ću ostati ovde još dve godine. I klub je zadovoljan tom odlukom, a i meni je važno što se moja… »
Izundu već ima planove za sledeću sezonu: "Valjda će moj potpis povući i druge"

Izundu već ima planove za sledeću sezonu: "Valjda će moj potpis povući i druge"

Sportske.net pre 13 sati
Košarkaši Crvene zvezde pripremaju se za put u Madrid gde će u četvrtak odigrati svoju poslednju utakmicu regularnog dela Evrolige protiv Reala. Uoči utakmice, za novinare je pričao novopečeni potpisnik dvogodišnjeg ugovora sa Crvenom zvezdom Ebuka… »

Vesti dana »