Povezane vesti
Mirko Kodić ima nacionalnu penziju, otkrio koliko mu svakog meseca leže na račun: "Nekima to bode oči"
Blic pre 11 sati
Penzija iznosi 110.000 dinara, što, po njegovim rečima, izaziva zavist kod pojedinih ljudi. Izrazio je zahvalnost državi što mu je dodelila ovo priznanje, ističući zadovoljstvo što je u društvu Zorice Brunclik. Poznati harmonikaš Mirko Kodić, koji je… »
Dobio nacionalnu penziju, sad otkrio i tačnu cifru: Mirko Kodić rekao da mu mnogi zavide na iznosu
Mondo pre 10 sati
Poznati harmonikaš Mirko Kodić, koji je prošle godine zvanično ostvario pravo na nacionalnu penziju i time se našao među istaknutim umetnicima kojima se država odužila za višedecenijski doprinos, otvoreno je progovorio o svom novom statusu i primanjima… »
Iznenadiće vas cifra: Evo kolika je nacionalna penzija Mirka Kodića
Nova pre 12 sati
Harmonikaš Mirko Kodić nedavno je dobio pravo na nacionalnu penziju, a kako kaže, mnoge kolege se nisu obradovale tome. Čuveni muzičar je otvoreno govorio o tome, te priznao i koji iznos dobija od države. - Toliko bode u oči nekim ljudima što sam ja… »
"Bode ljudim oči što sam dobio.." Kodić o nacionalnoj penziji, pomenuo Zoricu: "Ima ljudi koji nisu zaslužili"
Telegraf pre 12 sati
Harmonikaš Mirko Kodić zvanično je ostvario pravo na nacionalnu penziju, prošle godine i time ušao u red istaknutih umetnika kojima je država odala priznanje za višedecenijski rad. Sada, Mirko je progovorio o primanjima i otkrio da mnogima "bode oči" to… »
Vesti dana »
Izraelski ambasador ocenio razgovore sa Libanom kao odličnu razmenu mišljenja
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Izuzetan uspeh Matematičke gimnazije na 15. Evropskoj matematičkoj olimpijadi za devojke u Bordou
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Najmanje četiri broda prošla kroz Ormuski moreuz, uprkos američkoj pomorskoj blokadi
Danas pre 4 satijoš 1 povezana