Povezane vesti

Meloni se oglasila nakon Trampovih uvreda: Poslala mu oštru poruku zbog Ormuskog moreuza

Meloni se oglasila nakon Trampovih uvreda: Poslala mu oštru poruku zbog Ormuskog moreuza

Mondo pre 7 sati
Italijanska premijerka Đorđa Meloni apelovala je na sve danas da se što pre otvori Ormuski moreuz. Istakla je da se situacija svakodnevno pogoršava zbog zatvorenog prolaza kroz Ormuski moreuz što direktno utiče na cenu goriva, đubriva i poljoprivrede… »
Tramp: Šokiran sam Đorđom Meloni, Orban je uradio dobar posao, papa ne razume...

Tramp: Šokiran sam Đorđom Meloni, Orban je uradio dobar posao, papa ne razume...

RTV pre 10 sati
VAŠINGTON, RIM - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je šokiran jer italijanska premijerka Đorđa Meloni ne želi da mu pomogne u ratu sa Iranom, odnosno da pomogne SAD. "Da li se vama Italijanima sviđa činjenica da vaša premijerka ne čini… »
Tramp napao doskorašnju miljenicu Meloni: „Prevario sam se u njoj”

Tramp napao doskorašnju miljenicu Meloni: „Prevario sam se u njoj”

Nedeljnik pre 12 sati
Američki predsednik Donald Tramp u telefonskom razgovoru za Corriere della Sera oštro je napao svoju donedavnu blisku saveznicu i prijateljicu, italijansku premijerku Đorđu Meloni, optuživši je da odbija da pomogne Sjedinjenim Američkim Državama. Tramp… »
Tramp: Šokiran sam potezima Đorđe Meloni, a Orban je uradio dobar posao

Tramp: Šokiran sam potezima Đorđe Meloni, a Orban je uradio dobar posao

Sputnik pre 12 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je šokiran jer italijanska premijerka Đorđa Meloni ne želi da mu pomogne u ratu sa Iranom, odnosno da pomogne SAD da se reši nuklearnog naoružanja. "Da li se vama Italijanima sviđa činjenica da vaša… »
Tramp: Šokiran sam sa Meloni, Orban je uradio dobar posao, papa ne razume...

Tramp: Šokiran sam sa Meloni, Orban je uradio dobar posao, papa ne razume...

Euronews pre 12 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je šokiran jer italijanska premijerka Đorđa Meloni ne želi da mu pomogne u ratu sa Iranom, odnosno da pomogne SAD da se reši nuklearnog naoružanja. "Da li se vama Italijanima sviđa činjenica da vaša… »
"Šokiran sam Đorđom Meloni! Ona je neprihvatljiva!" Tramp žestoko iskritikovao blisku saradnicu!

"Šokiran sam Đorđom Meloni! Ona je neprihvatljiva!" Tramp žestoko iskritikovao blisku saradnicu!

Kurir pre 12 sati
Američki predsednik Donald Tramp je u telefonskom razgovoru za Korijere dela sera oštro napao svoju donedavnu blisku saveznicu i prijateljicu, italijansku premijerku Đorđu Meloni, optuživši je da odbija da pomogne Sjedinjenim Državama. Tramp je u… »
Tramp: Meloni nije briga da li Iran ima nuklearno oružje

Tramp: Meloni nije briga da li Iran ima nuklearno oružje

NIN pre 13 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je šokiran jer italijanska premijerka Đorđa Meloni ne želi da mu pomogne u ratu sa Iranom, odnosno da pomogne SAD da se reši nuklearnog naoružanja. "Da li se vama Italijanima sviđa činjenica da vaša… »
Tramp: Šokiran sam jer Meloni ne želi da pomogne SAD u ratu sa Iranom, Orban uradio dobar posao

Tramp: Šokiran sam jer Meloni ne želi da pomogne SAD u ratu sa Iranom, Orban uradio dobar posao

Newsmax Balkans pre 13 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je šokiran jer italijanska premijerka Đorđa Meloni ne želi da mu pomogne u ratu sa Iranom, odnosno da pomogne SAD da se reši nuklearnog naoružanja. "Da li se vama Italijanima sviđa činjenica da vaša… »
Tramp prvi put o Orbanu nakon poraza na izborima: Izneo salvu uvreda na račun NATO-a i bivše miljenice

Tramp prvi put o Orbanu nakon poraza na izborima: Izneo salvu uvreda na račun NATO-a i bivše miljenice

Mondo pre 13 sati
Predsednik SAD Donald Tramp u telefonskom razgovoru za italijanski dnevni list "Korijere dela sera" istakao je da je šokiran jer italijanska premijerka Đorđa Meloni ne želi da mu pomogne u ratu sa Iranom. "Ne želi da nam pomogne da se rešimo nuklearnog… »
Tramp šokiran izjavom Đorđe Meloni: Orban je uradio dobar posao

Tramp šokiran izjavom Đorđe Meloni: Orban je uradio dobar posao

Večernje novosti pre 13 sati
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je šokiran jer italijanska premijerka Đorđa Meloni ne želi da mu pomogne u ratu sa Iranom, odnosno da pomogne SAD da se reši nuklearnog naoružanja. Foto: Tanjug/ AP Photo/Alex Brandon - Da li se vama… »
"Šokiran sam": Tramp prvi put o Orbanu nakon o poraza na izborima: Napao i miljenicu đorđu Meloni, papu i Evropu zbog Irana

"Šokiran sam": Tramp prvi put o Orbanu nakon o poraza na izborima: Napao i miljenicu đorđu Meloni, papu i Evropu zbog Irana

Blic pre 14 sati
Tramp je optužio Meloni da ne mari za nacionalnu bezbednost Italije Rekao je da papa Lav "nema pojma šta se dešava" Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je šokiran jer italijanska premijerka Đorđa Meloni ne želi da mu pomogne u ratu sa… »
Tramp u šoku zbog Đorđe, pohvalio Viktora

Tramp u šoku zbog Đorđe, pohvalio Viktora

B92 pre 14 sati
Tramp po starom: "Šokiran sam sa Đorđom Meloni, Orban je uradio dobar posao, papa ne razume..."

Tramp po starom: "Šokiran sam sa Đorđom Meloni, Orban je uradio dobar posao, papa ne razume..."

Telegraf pre 14 sati

Vesti dana »