Povezane vesti

Stjepan Hauser otkazao sve koncerte: "Srce mi se slama, moram svoje zdravlje da stavim na prvo mesto"

Stjepan Hauser otkazao sve koncerte: "Srce mi se slama, moram svoje zdravlje da stavim na prvo mesto"

Kurir 14.04.2026
Fotografija koja je u kratkom roku zabrinula hiljade obožavalaca pojavila se na Instagram profilu poznatog violončeliste Stjepana Hausera. Na slici, muzičar ozbiljnog i setnog izraza lica gleda direktno u kameru, noseći bež medicinski okovratnik. Prateća… »
Šok odluka Stjepana Hausera: Otkazao sve koncerte za 2026. godinu, oglasio se saopštenjem: "Ovo je bolno i razočaravajuće"

Šok odluka Stjepana Hausera: Otkazao sve koncerte za 2026. godinu, oglasio se saopštenjem: "Ovo je bolno i razočaravajuće"

Blic 14.04.2026
Odluku je doneo na osnovu saveta lekara, sa naglaskom na potrebu za hitnom pažnjom i odmorom. Hauser je naglasio da je situacija privremena i da se nada brzom povratku na scenu. Hrvatski violončelista Stjepan Hauser oglasio se na svom Instagram profilu… »
Stjepan Hauser otkazao sve koncerte u 2026: Ima ozbiljan zdravstveni problem, oglasio se na mrežama (foto)

Stjepan Hauser otkazao sve koncerte u 2026: Ima ozbiljan zdravstveni problem, oglasio se na mrežama (foto)

Mondo 14.04.2026
Muzičar Stjepan Hauser, kojem je nedavno otkazan koncert u Litvaniji zbog pesme koju je svirao i objavio na mrežama, oglasio se na društvenim mrežama i saopštio da je morao da otkaže sve koncerte koji su bili planirani za ovu godinu. Razlog za to je… »
"Ovo nije nešto što sam ikada želeo da napišem": Stjepan Hauser otkazao sve koncerte za 2026. godinu zbog zdravstvenog problema…

"Ovo nije nešto što sam ikada želeo da napišem": Stjepan Hauser otkazao sve koncerte za 2026. godinu zbog zdravstvenog problema…

Nova 14.04.2026
Stjepan Hauser se saopštenjem obratio svim svojim obožavaocima. Kako je saopštio, morao je da otkaže sve koncerte koji su bili planirani za ovu godinu, a razlog za to je ozbiljan zdravstveni problem. "Dragi moji obožavaoci, slama mi se srce što moram da… »
Hitna odluka Stjepana Hausera, otkazao celu turneju za 2026. godinu! Saopštio: "Ovo je bolno i razočaravajuće"

Hitna odluka Stjepana Hausera, otkazao celu turneju za 2026. godinu! Saopštio: "Ovo je bolno i razočaravajuće"

Telegraf 14.04.2026
Hrvatski violončelista Stjepan Hauser saopštio je da otkazuje sve koncerte planirane za 2026. godinu. Ova vest iznenadila je sve, a Stjepan je otkrio da je odluku morao da donese zbog zdravstvenog problema koji zahteva hitnu pažnju i odmor. "Dragi moji… »

Vesti dana »