Povezane vesti
Andoni Iraola odlazi iz Bornmuta na kraju sezone
Politika 14.04.2026
Bila mi je čast da treniram Bornmut i ponosan sam na ono što smo zajedno postigli. Menadžer Bornmuta Španac Andoni Iraola napustiće engleski fudbalski klub na kraju sezone, saopšteno je danas. Iraola (43) je preuzeo Bornmut 2023. godine. Španski… »
Baskijac napušta premijerligaša - spreman za najveću scenu
B92 14.04.2026
Menadžer Bornmuta Španac Andoni Iraola napustiće engleski fudbalski klub na kraju sezone. Iraola (43) je preuzeo Bornmut 2023. godine. Španski stručnjak je ranije trenirao Rajo Valjekano, Mirandes i AEK iz Larnake. "Bila mi je čast da treniram Bornmut i… »
Iraola napušta Bornmut na kraju sezone
Radio sto plus 14.04.2026
“Bila mi je čast da vodim Bornmut i ponosan sam na ono što smo zajedno postigli. Zahvalan sam igračima i osoblju sa kojima sam radio, kao i Bilu (Foliju), koji su svi učinili moje vreme ovde tako posebnim. Što se tiče navijača, vi ste nastavili da… »
"Osećam da je ovo pravi trenutak da se povučem." Iraola napušta Bornmut na kraju sezone
Kurir 14.04.2026
"Bila mi je čast da vodim Bornmut i ponosan sam na ono što smo zajedno postigli. Zahvalan sam igračima i osoblju sa kojima sam radio, kao i Bilu (Foliju), koji su svi učinili moje vreme ovde tako posebnim. Što se tiče navijača, vi ste nastavili da… »
Vesti dana »
Crveni krst dopremio više od 16.000 litara vode za Čačak i Lučane
Insajder pre 1 satjoš 38 povezanih
Vojvodina odgovorila Partizanu: „Krivi smo što su topovski udari prekinuli meč?“
Dnevnik pre 13 minutajoš 32 povezane
Nismo to očekivali! Evo šta nas čeka za samo par dana: RHMZ objavio prognozu za početak juna, iznenadiće vas!
Telegraf pre 2 satajoš 24 povezane
Lavrov zahteve Kaje Kalas o brojnosti ruske vojske nazvao „idiotskim”
Politika pre 18 minutajoš 20 povezanih