Povezane vesti
Andoni Iraola odlazi iz Bornmuta na kraju sezone
Politika pre 2 sata
Bila mi je čast da treniram Bornmut i ponosan sam na ono što smo zajedno postigli. Menadžer Bornmuta Španac Andoni Iraola napustiće engleski fudbalski klub na kraju sezone, saopšteno je danas. Iraola (43) je preuzeo Bornmut 2023. godine. Španski… »
Baskijac napušta premijerligaša - spreman za najveću scenu
B92 pre 7 sati
Menadžer Bornmuta Španac Andoni Iraola napustiće engleski fudbalski klub na kraju sezone. Iraola (43) je preuzeo Bornmut 2023. godine. Španski stručnjak je ranije trenirao Rajo Valjekano, Mirandes i AEK iz Larnake. "Bila mi je čast da treniram Bornmut i… »
Iraola napušta Bornmut na kraju sezone
Radio sto plus pre 8 sati
“Bila mi je čast da vodim Bornmut i ponosan sam na ono što smo zajedno postigli. Zahvalan sam igračima i osoblju sa kojima sam radio, kao i Bilu (Foliju), koji su svi učinili moje vreme ovde tako posebnim. Što se tiče navijača, vi ste nastavili da… »
"Osećam da je ovo pravi trenutak da se povučem." Iraola napušta Bornmut na kraju sezone
Kurir pre 8 sati
"Bila mi je čast da vodim Bornmut i ponosan sam na ono što smo zajedno postigli. Zahvalan sam igračima i osoblju sa kojima sam radio, kao i Bilu (Foliju), koji su svi učinili moje vreme ovde tako posebnim. Što se tiče navijača, vi ste nastavili da… »
Vesti dana »
Izraelski ambasador ocenio razgovore sa Libanom kao odličnu razmenu mišljenja
Danas pre 4 satijoš 1 povezana