Povezane vesti

Ispovest Dee Đurđević! Voditeljka progovorila o svojoj ljubavnoj situaciji: Idem tamo i kada sam srećna i tužna

Ispovest Dee Đurđević! Voditeljka progovorila o svojoj ljubavnoj situaciji: Idem tamo i kada sam srećna i tužna

Kurir pre 5 sati
Voditeljka Dea Đurđević nedavno se udala za svog partnera, sa kojim čeka dete, a ranije je godinama bila u vezi sa kolegom. Mogu slobodno reći da mi je to najotvorenija veza, on je jedini čovek sa kojim sam živela i sa kojim i dalje živim. Imala sam ja… »
"To više nije tvoja kuća, dođi kod mame" Dea Đurđević čeka dete sa novim partnerom, a majčin savet nikada neće zaboraviti…

"To više nije tvoja kuća, dođi kod mame" Dea Đurđević čeka dete sa novim partnerom, a majčin savet nikada neće zaboraviti…

Blic pre 10 sati
Ranije je bila u vezi sa kolegom Mladenom Mijatovićem i otvoreno je govorila o toj ljubavi. Naglasila je važnost zajedničkog rešavanja problema i osećaja sigurnosti u kući koju su zajedno stvorili. Voditeljka Dea Đurđević nedavno se udala za svog… »
"To više nije tvoja kuća, dođi kod mame", Dea čeka dete sa novim partnerom, a ovaj savet nikada neće zaboraviti

"To više nije tvoja kuća, dođi kod mame", Dea čeka dete sa novim partnerom, a ovaj savet nikada neće zaboraviti

Telegraf pre 10 sati
Voditeljka Dea Đurđević nedavno se udala za svog partnera sa kojim čeka dete, a ranije je bila u dugoj vezi sa kolegom Mladenom Mijatovićem, o čemu je često otvoreno govorila u javnosti. Dea nikada nije krila koliku ljubav je osećala prema njemu i koliko… »
"To više nije tvoja kuća, dođi kod mame": Trudna Dea Đurđević blista u ljubavi, a ovako joj je govorila majka

"To više nije tvoja kuća, dođi kod mame": Trudna Dea Đurđević blista u ljubavi, a ovako joj je govorila majka

Mondo pre 14 sati
Dea Đurđević je godinama bila u vezi sa kolegom Mladenom Mijatovićem. Neretko je i javno pričala o vezi sa njim, a nikada nije krila koliku količinu ljubavi je osećala prema njemu. "Sa Mladenom mi se rodila najveća partnerska i ljubavna veza. Mogu… »

Vesti dana »