Povezane vesti

"Ja ne mogu da trpim" Kristina Spalević na ivici suza zbog Kristijana Golubovića uživo u emisiji: "Odakle ti ideja da me tako…

"Ja ne mogu da trpim" Kristina Spalević na ivici suza zbog Kristijana Golubovića uživo u emisiji: "Odakle ti ideja da me tako…

Blic pre 8 sati
Istakla je da je duboko razočarana Kristijanom kao muškarcem i da njihova veza nije napredovala ni nakon rođenja dece. Kristina tvrdi da je Kristijan odneo njene lične stvari i javno je diskreditovao. Nakon turbulentnog perioda i javnog raskida sa… »
"Da ga ne vidim, preko toga ne mogu da pređem" Kristina Spalević nikad iskrenije o Kristijanu Goluboviću: "Biram glavu ispred…

"Da ga ne vidim, preko toga ne mogu da pređem" Kristina Spalević nikad iskrenije o Kristijanu Goluboviću: "Biram glavu ispred…

Blic pre 8 sati
Na Instagramu je otkrila da prima pretnje i prijavila je bivšeg partnera policiji. Navela je da se plaši za svoj život. Kristina Spalević večeras je gostovala u emisiji "Amidži šou", gde je otvorila dušu o prekidu zajednice sa Kristijanom Golubovićem, sa… »
Bolno priznanje Kristine Spalević! Jedva progovorila o rastanku od Kristijana: Razočarao me je kao muškarac, nisam mogla više…

Bolno priznanje Kristine Spalević! Jedva progovorila o rastanku od Kristijana: Razočarao me je kao muškarac, nisam mogla više…

Kurir pre 8 sati
Kristina Spalević je prethodnih nedelja prošla kroz težak period zbog rastanka od svog partnera Kristijana Golubovića. Oboje su jedno o drugom izneli veoma loše stvari, a večeras je Kristina do detalja u emisiji "Amidži šou" pričala o tome šta joj je sve… »
"Odakle ti ideja da me tako blatiš?" Kristina na ivici suza, slomila se zbog Kristijana: "Ne mogu to da trpim"

"Odakle ti ideja da me tako blatiš?" Kristina na ivici suza, slomila se zbog Kristijana: "Ne mogu to da trpim"

Telegraf pre 7 sati
Voditeljka Kristina Spalević u emisiji "Amidži šou" otvorila je dušu o prekidu vanbračne zajednice sa Kristijanom Golubovićem, koji trenutno ima zabranu prilaska njoj. Kristina je odgovorila na škakljivo pitanje voditelja, te priznala jednu stvar vezanu… »

Vesti dana »