Povezane vesti
"Neću problem s njegovom decom, rekla sam mu da se dogovore": Mala Cana o nasleđivanju imovine svog 41 godinu starijeg muža
Nova pre 23 sata
Andrija Bajić, pevač koji je svoju karijeru pravio u vreme bivše Jugoslavije danas je u braku sa 15 godina mlađom koleginicom Svetlanom Tomić koja je u narodu poznatija kao Mala Cana. Oni su sinoć gostovali u Amidži šouu gde su otkrili kako je počela… »
"Ko može meni od 88 godina da kaže kako da živim": Pevač se oženio 41 godinu mlađom, prvi put zajedno u javnosti
Mondo pre 1 dan
Jedan od najkomentarisanijih parova na domaćoj javnoj sceni, Andrija Bajić i Mala Cana, gostuju u emisiji "Amidži šou", gde iskreno govore o svojoj emotivnoj vezi. Iako je razlika u godinama između njih velika Andrija je stariji od svoje partnerke čak 41… »
On je najstariji gost koji je ikada bio kod Ognjena Amidžića: Pevač ima 88 godina, oženio četiri decenije mlađu, a sad otkrio…
Blic pre 1 dan
Iako između njih postoji velika razlika u godinama, ističu da je njihova ljubav snažna i iskrena. Andrija je podelio svoj recept za dug život: umerenost u svemu i zajedništvo sa voljenima. Jedan od najintrigantnijih i najkomentarisanijih parova domaće… »
"Nije se udala za mene zbog bogatstva" Andrija Bajić i njegova 41 godinu mlađa žena Mala Cana se sve dogovorili oko…
Kurir pre 1 dan
Ljubavna priča pevačice Male Cane i čak 41 godinu starijeg kolege Andrije Bajića već dugo intrigira javnost, a spekulacije o motivima njihove veze ne prestaju. - Ne bih puno komentarisala, što se ljudi tiče, mene to uopšte ne zanima, ja znam da imam 46… »
"U braku smo 15 godina, Cana se za mene nije udala zbog bogatstva": Andrija Bajić (87) progovorio o ljubavi sa 41 godinu…
Nova pre 1 dan
Andrija Bajić, pevač narodne muzike nedavno je javno objavio da je u braku s koleginicom Malom Canom koja je od njega mlađa 41 godinu. Protekle nedelje oni su bili najkomentarisaniji par na javnoj sceni, a razlika u godinama zaintrigirala je javnost s… »
Pevač (88) koji je oženio 41 godinu mlađu pevačicu otkrio recept za dug život: Ove 3 stvari su ključ zdravlja
Telegraf pre 1 dan
Jedan od najkomentarisanijih ljubavnih parova na našoj estradi, Andrija Bajić i Mala Cana, gostovali su sinoć u emisiji "Amidži šou", gde su otvoreno pričali o svojoj emotivnoj vezi. Andrija je stariji od svoje supruge čak 41 godinu, ali im to nije… »
Mala Cana o nasledstvu svog 41. godinu starijeg muža otkrila pravu istinu: "Mi smo se dogovorili"
Blic pre 1 dan
Istakla je da ljudi ne mogu shvatiti njihovu vezu zbog velike razlike u godinama, ali da ih povezuje duboko razumevanje. Andrija je demantovao glasine o ljubavnoj vezi između Cane i Bore Drljače, naglašavajući da su bili samo bliski prijatelji. Ljubavna… »
"Nemam šta da tražim u njihovoj kući", mala Cana o nasledstvu, evo šta je naterala svog 41 godinu starijeg muža
Telegraf pre 1 dan
Srpska pevačica Mala Cana u braku je sa 41 godinu starijim pevačem Andrijom Bajićem, a njihova ljubavna priča intrigira javnost. Spekulisalo se da je Mala Cana uplovila u emotivni odnos s Bajićem zbog njegovog nasledstva, međutim saznalo se da je ona ta… »
Vesti dana »
Sednica Skupštine Srbije o nepoverenju Vladi nije održana zbog nedostatka kvoruma
Beta pre 1 satjoš 45 povezanih
Jaćimoviću izgoreo autobus: Znali su da mi oduzimaju dozvolu, da vidim kako će ovo da reše
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih