Povezane vesti
"Neću problem s njegovom decom, rekla sam mu da se dogovore": Mala Cana o nasleđivanju imovine svog 41 godinu starijeg muža
Nova 15.04.2026
Andrija Bajić, pevač koji je svoju karijeru pravio u vreme bivše Jugoslavije danas je u braku sa 15 godina mlađom koleginicom Svetlanom Tomić koja je u narodu poznatija kao Mala Cana. Oni su sinoć gostovali u Amidži šouu gde su otkrili kako je počela… »
"Ko može meni od 88 godina da kaže kako da živim": Pevač se oženio 41 godinu mlađom, prvi put zajedno u javnosti
Mondo 15.04.2026
Jedan od najkomentarisanijih parova na domaćoj javnoj sceni, Andrija Bajić i Mala Cana, gostuju u emisiji "Amidži šou", gde iskreno govore o svojoj emotivnoj vezi. Iako je razlika u godinama između njih velika Andrija je stariji od svoje partnerke čak 41… »
On je najstariji gost koji je ikada bio kod Ognjena Amidžića: Pevač ima 88 godina, oženio četiri decenije mlađu, a sad otkrio…
Blic 15.04.2026
Iako između njih postoji velika razlika u godinama, ističu da je njihova ljubav snažna i iskrena. Andrija je podelio svoj recept za dug život: umerenost u svemu i zajedništvo sa voljenima. Jedan od najintrigantnijih i najkomentarisanijih parova domaće… »
"Nije se udala za mene zbog bogatstva" Andrija Bajić i njegova 41 godinu mlađa žena Mala Cana se sve dogovorili oko…
Kurir 15.04.2026
Ljubavna priča pevačice Male Cane i čak 41 godinu starijeg kolege Andrije Bajića već dugo intrigira javnost, a spekulacije o motivima njihove veze ne prestaju. - Ne bih puno komentarisala, što se ljudi tiče, mene to uopšte ne zanima, ja znam da imam 46… »
"U braku smo 15 godina, Cana se za mene nije udala zbog bogatstva": Andrija Bajić (87) progovorio o ljubavi sa 41 godinu…
Nova 15.04.2026
Andrija Bajić, pevač narodne muzike nedavno je javno objavio da je u braku s koleginicom Malom Canom koja je od njega mlađa 41 godinu. Protekle nedelje oni su bili najkomentarisaniji par na javnoj sceni, a razlika u godinama zaintrigirala je javnost s… »
Pevač (88) koji je oženio 41 godinu mlađu pevačicu otkrio recept za dug život: Ove 3 stvari su ključ zdravlja
Telegraf 15.04.2026
Jedan od najkomentarisanijih ljubavnih parova na našoj estradi, Andrija Bajić i Mala Cana, gostovali su sinoć u emisiji "Amidži šou", gde su otvoreno pričali o svojoj emotivnoj vezi. Andrija je stariji od svoje supruge čak 41 godinu, ali im to nije… »
Mala Cana o nasledstvu svog 41. godinu starijeg muža otkrila pravu istinu: "Mi smo se dogovorili"
Blic 15.04.2026
Istakla je da ljudi ne mogu shvatiti njihovu vezu zbog velike razlike u godinama, ali da ih povezuje duboko razumevanje. Andrija je demantovao glasine o ljubavnoj vezi između Cane i Bore Drljače, naglašavajući da su bili samo bliski prijatelji. Ljubavna… »
"Nemam šta da tražim u njihovoj kući", mala Cana o nasledstvu, evo šta je naterala svog 41 godinu starijeg muža
Telegraf 15.04.2026
Srpska pevačica Mala Cana u braku je sa 41 godinu starijim pevačem Andrijom Bajićem, a njihova ljubavna priča intrigira javnost. Spekulisalo se da je Mala Cana uplovila u emotivni odnos s Bajićem zbog njegovog nasledstva, međutim saznalo se da je ona ta… »
Vesti dana »
Đurđević Stamenkovski: Roditeljima-negovateljima novčana nadoknada i radni staž
Nova pre 5 minutajoš 44 povezane
Novi masovni napad na Kijev: najmanje 14 poginulih, Ukrajina zatražila hitan sastanak SB
Politika pre 30 minutajoš 34 povezane
Skandal na Mundijalu: Kakva je uloga Trampa u poništavanju crvenog kartona fudbaleru SAD
BBC News pre 20 minutajoš 63 povezane
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
BBC News pre 10 minutajoš 33 povezane
Pre samo tri godine Srbija je razbila Norvešku: Sad nas nema nigde, a oni gaze Brazil na Svetskom prvenstvu
Mondo pre 1 satjoš 35 povezanih