Povezane vesti

Haos u eliti u cik zore! Asmin oborio Maju na krevet, ona mu pokidala bubicu pa nastao haos: "Uništiću ti život, ja ću te…

Haos u eliti u cik zore! Asmin oborio Maju na krevet, ona mu pokidala bubicu pa nastao haos: "Uništiću ti život, ja ću te…

Blic pre 3 dana
Svađa je eskalirala nakon što je Asmin pokušao da napusti prostoriju, što Maja nije dozvolila. Između učesnika je došlo do fizičkog kontakta, tokom kojeg je Asmin oborio Maju na krevet. Rano jutros, u rijaliti programu "Elita", došlo je do veoma napete… »
"Samo u gaće možeš da piškiš" Maja i Asmin u žestokom okršaju pred kamerama: Uništiću ti život, ja ću te dokrajčiti!…

"Samo u gaće možeš da piškiš" Maja i Asmin u žestokom okršaju pred kamerama: Uništiću ti život, ja ću te dokrajčiti!…

Kurir pre 3 dana
Aktuelni učesnici „Elite“, Maja Marinković i Asmin Durdžić, imali su žestoku svađu u ranim jutarnjim satima, a u jednom trenutku on ju je odgurnuo na krevet. Naime, nakon rasprave Asmin je pokušao da ustane i ode, ali mu Maja to nije dozvolila, već je… »
Karambol u Eliti: Asmin oborio Maju - skinuo bubicu, pa usledio haos u sitne sate: "Uništiću ti život!"

Karambol u Eliti: Asmin oborio Maju - skinuo bubicu, pa usledio haos u sitne sate: "Uništiću ti život!"

Telegraf pre 3 dana
Aktuelni učesnici Elite, Maja Marinković i Asmin Durdžić, posvađali su se rano jutros, pa su legli okrenuti leđima jedno drugom. Nakon što su malo ležali u krevetu, Asmin je pokušao da ustane i ode, ali Maja to nije dozvolila, pa je skočila da mu otme… »

Vesti dana »