Povezane vesti

Život mu se srušio za 9 meseci Žika Jakšić o problemima nakon razvoda: "Odjednom se stvorio dug od 100.000 evra, upao sam u…

Život mu se srušio za 9 meseci Žika Jakšić o problemima nakon razvoda: "Odjednom se stvorio dug od 100.000 evra, upao sam u…

Blic pre 10 sati
Žika Jakšić je otvoreno govorio o teškim finansijskim i privatnim problemima nakon prvog razvoda. Dugovi su opteretili njegovu bivšu suprugu, što je izazvalo veliki pritisak na celu porodicu. Poznati voditelj i producent Žika Jakšić otvorio je dušu i… »
Život mu se srušio za 9 meseci! Žika Jakšić u paklu nakon razvoda: „Dug od 100.000 evra me dotukao!“

Život mu se srušio za 9 meseci! Žika Jakšić u paklu nakon razvoda: „Dug od 100.000 evra me dotukao!“

Kurir pre 10 sati
Poznati voditelj i producent Žika Jakšić otvoreno je govorio o teškim finansijskim i privatnim problemima sa kojima se suočio nakon prvog razvoda. Iako su te okolnosti danas iza njega, period pun neizvesnosti, straha i velikog pritiska ostavio je snažan… »
Žika Jakšić se razveo i bankrotirao za 9 meseci: "Imao sam dug od 100.000 €, jedva sam se izvukao"

Žika Jakšić se razveo i bankrotirao za 9 meseci: "Imao sam dug od 100.000 €, jedva sam se izvukao"

Mondo pre 10 sati
Poznati voditelj i producent Žika Jakšić otvorio je dušu i iskreno progovorio o stravičnim finansijskim i privatnim problemima sa kojima se suočio nakon prvog razvoda. Iako su te situacije danas iza njega, teški dani prepuni neizvesnosti, straha i… »
Žika Jakšić kroz suze o prijatelju od kojeg je pozajmio 20.000 evra: Njegove reči nikada neće zaboraviti

Žika Jakšić kroz suze o prijatelju od kojeg je pozajmio 20.000 evra: Njegove reči nikada neće zaboraviti

Telegraf pre 19 sati
Žika Jakšić je u emotivnom gostovanju otvorio jedno od najtežih poglavlja iz svog života, govoreći o periodu velikih finansijskih i ličnih problema nakon kraha prvog braka i poslovnih promena koje su ga, kako kaže, dovele u gotovo bezizlaznu situaciju… »

Vesti dana »