Povezane vesti
Život mu se srušio za 9 meseci Žika Jakšić o problemima nakon razvoda: "Odjednom se stvorio dug od 100.000 evra, upao sam u…
Blic pre 26 dana
Žika Jakšić je otvoreno govorio o teškim finansijskim i privatnim problemima nakon prvog razvoda. Dugovi su opteretili njegovu bivšu suprugu, što je izazvalo veliki pritisak na celu porodicu. Poznati voditelj i producent Žika Jakšić otvorio je dušu i… »
Žika Jakšić se razveo i bankrotirao za 9 meseci: "Imao sam dug od 100.000 €, jedva sam se izvukao"
Mondo pre 26 dana
Poznati voditelj i producent Žika Jakšić otvorio je dušu i iskreno progovorio o stravičnim finansijskim i privatnim problemima sa kojima se suočio nakon prvog razvoda. Iako su te situacije danas iza njega, teški dani prepuni neizvesnosti, straha i… »
Život mu se srušio za 9 meseci! Žika Jakšić u paklu nakon razvoda: „Dug od 100.000 evra me dotukao!“
Kurir pre 26 dana
Poznati voditelj i producent Žika Jakšić otvoreno je govorio o teškim finansijskim i privatnim problemima sa kojima se suočio nakon prvog razvoda. Iako su te okolnosti danas iza njega, period pun neizvesnosti, straha i velikog pritiska ostavio je snažan… »
Žika Jakšić kroz suze o prijatelju od kojeg je pozajmio 20.000 evra: Njegove reči nikada neće zaboraviti
Telegraf pre 26 dana
Žika Jakšić je u emotivnom gostovanju otvorio jedno od najtežih poglavlja iz svog života, govoreći o periodu velikih finansijskih i ličnih problema nakon kraha prvog braka i poslovnih promena koje su ga, kako kaže, dovele u gotovo bezizlaznu situaciju… »
Vesti dana »
Greška: Kalasova se uzalud nada da će ona da pregovara sa Rusijom
Politika pre 13 minutajoš 61 povezana
Ekološki ustanak o izbornim zakonima: Ključne preporuke ODIHR ostale su netaknute
Danas pre 5 satijoš 35 povezanih
Spremite se za nove pljuskove i grmljavinu Oblaci nad Vojvodinom večeras neće „spavati“ Kiša će padati čitavu noć Posle današnje prve superćelije i potopa RHMZ za sutra najavljuje još opasnije nevreme
Dnevnik pre 8 minutajoš 49 povezanih
Nova drama i preokret za podvig karijere: Međedović u osmini finala Rima (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 52 povezane