Povezane vesti
"Imala sam sreće..." Fatalna Srpkinja izvadila filere i silikone, sada pokazala kako izgleda i svi su u šoku
Telegraf pre 3 dana
Poznata srpska manekenka Dejana Živković jedna je od najatraktivnijih na javnoj sceni. Ona je pre par godina iznenadila sve nakon odluke da se vrati prirodnom izgledu. Dejana je tada otkrila da je izvadila filere iz lica kao i silikone iz rudi, ali da je… »
Poznata Srpkinja izvadila silikone iz grudi i filere iz lica, promena je šokantna: "Vratila sam izgled od pre 10 godina"
Mondo pre 3 dana
Poznata srpska manekenka Dejana Živković odlučila je da napravi veliku životnu promenu i vrati se svom prirodnom izgledu. Otvoreno je govorila o tome da je uklonila filere iz lica i silikone iz grudi, naglašavajući da je imala sreće što je uspela da… »
Poznata Srpkinja izvadila filere iz lica i silikone iz grudi: Evo kako danas izgleda: "Imala sam sreće da vratim svoj izgled…
Blic pre 3 dana
Njena odluka naišla je na mnogo pozitivnih komentara i podrške. Podelila je fotografiju u salonu, pokazujući svoj osvežen izgled i novu frizuru. Poznata srpska manekenka Dejana Živković napravila je veliku promenu odlučivši da se vrati svom prirodnom… »
Vesti dana »
Masakr u supermarketu u Kijevu počinio muškarac rođen u Moskvi, Zelenski: Poginulo najmanje šest osoba, napadač ubijen
Euronews pre 2 satajoš 29 povezanih
Oglasila se Zvezda: Evo kad se bira predsednik Fudbalskog kluba
Večernje novosti pre 1 satjoš 30 povezanih