Povezane vesti

Trump kaže da bi rat mogao da se završi 'vrlo brzo', glavni posrednik stigao u Iran

Trump kaže da bi rat mogao da se završi 'vrlo brzo', glavni posrednik stigao u Iran

Slobodna Evropa pre 4 dana
Američki predsednik Donald Tramp (Trump) izjavio je da bi rat s Iranom mogao da se završi "vrlo brzo", dok je moćni komandant pakistanske vojske stigao u Teheran u pokušaju da premosti jaz između SAD i Irana i otvori put novoj rundi razgovora. "Mislim da… »
Tramp: Mislim da je rat veoma blizu kraja, Iran želi da postigne dogovor

Tramp: Mislim da je rat veoma blizu kraja, Iran želi da postigne dogovor

Newsmax Balkans pre 4 dana
Sjedinjene Američke Države (SAD) su u potpunosti zaustavile pomorsku trgovinu Irana blokadom brodova koji ulaze i izlaze iz iranskih luka, uprkos optimizmu da bi pregovori između Vašingtona i Teherana mogli uskoro da se nastave, saopštila je američka… »
Tramp: "Sporazum sa Iranom moguć do kraja meseca"

Tramp: "Sporazum sa Iranom moguć do kraja meseca"

B92 pre 5 dana
Nije isključeno potpisivanje sporazuma o kraju rata između Teherana i Vašingtona pre kraja meseca, rekao je predsednik SAD Donald Tramp za Skaj njuz. "Moguće je. Veoma moguće. Prilično su jako pretučeni. Veoma je moguće", rekao je američki lider… »
Tramp ponovo kritikovao Britaniju: „Kakav je to odnos? Nije ih bilo kad su nam trebali“

Tramp ponovo kritikovao Britaniju: „Kakav je to odnos? Nije ih bilo kad su nam trebali“

Nova pre 5 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je za Sky News da smatra „vrlo mogućim“ da će Sjedinjene Države postići dogovor sa Iranom pre posete britanskog kralja kasnije ovog meseca. U razgovoru sa dopisnikom iz SAD Markom Stounom, Tramp je na pitanje o… »

Vesti dana »