Povezane vesti

(Video) "Tužila sam Staniju" Majka Uroša Stanića na ivici suza zbog dešavanja u Eliti 9: "Nije mi bilo dobro kada sam videla…

(Video) "Tužila sam Staniju" Majka Uroša Stanića na ivici suza zbog dešavanja u Eliti 9: "Nije mi bilo dobro kada sam videla…

Blic pre 45 minuta
U “Eliti 9“ pre samo nekoliko dana došlo je do verbalnog okršaja između Uroša Stanića i Stanije Dobrojević, a sve je eskaliralo i fizičkim napadom kada je specijalna gošća rijalitija nasrnula na aktuelnog učesnika. Uroš je nakon toga nastavio sa žestokim… »
"Dete mi je na zemlji, a ona ga krvnički šutira" Majka Uroša Stanića tužila Staniju: Ona je fašista, potresena sam i na ivici…

"Dete mi je na zemlji, a ona ga krvnički šutira" Majka Uroša Stanića tužila Staniju: Ona je fašista, potresena sam i na ivici…

Kurir pre 25 minuta
U “Eliti 9“ pre samo nekoliko dana došlo je do verbalnog okršaja između Uroša Stanića i Stanije Dobrojević, a sve je eskaliralo i fizičkim napadom kada je specijalna gošća rijalitija nasrnula na aktuelnog učesnika. Uroš je nakon toga nastavio sa žestokim… »
"Opet bih sve isto uradila" Šok izjava Stanije nakon brutalnog nasrtaja na Uroša Stanića

"Opet bih sve isto uradila" Šok izjava Stanije nakon brutalnog nasrtaja na Uroša Stanića

Blic pre 9 sati
Na Uskrs je u rijalitiju 'Zadruga 9 Elita' došlo do fizičkog sukoba između Stanije Dobrojević i Uroša Stanića. Sukobu je prethodila žestoka rasprava u kojoj je Uroš Staniju nazivao 'nasilnicom'. Nakon neviđenog haosa na Uskrs u rijalitiju "Zadruga 9… »
"Opet bih sve isto uradila!" Stanija šutirala Uroša u glavu, sad šokirala izjavom - lije mu krv i plače...

"Opet bih sve isto uradila!" Stanija šutirala Uroša u glavu, sad šokirala izjavom - lije mu krv i plače...

Telegraf pre 9 sati
Rijaliti učesnica Stanija Dobrojević došla je u verbalni sukob sa Urođem Stanićem. Tokom rasprave starleta je imala kako je rekla "prekid filma" zbog čega se ne seća incident. Podsetimo, nakon fizičkog okršaja do kojeg je došlo u Eliti, Staniju je… »
"Opet bih isto uradila" Stanija Dobrojević šokirala priznanjem nakon fizičkog obračuna sa Urošem: Lije mu krv i plače

"Opet bih isto uradila" Stanija Dobrojević šokirala priznanjem nakon fizičkog obračuna sa Urošem: Lije mu krv i plače

Kurir pre 11 sati
Rijaliti učesnica Stanija Dobrojević otkrila je da je tokom sukoba sa Urošem Stanićem imala „prekid filma“ i da se samog incidenta ne seća. Nakon haosa koji je izbio u „Eliti“, kada je došlo do fizičkog okršaja između njih dvoje, Stanija je, pošto ju je… »

Vesti dana »