Povezane vesti

Majka Uroša Stanića tužila Staniju: "Ona je fašista, dete mi je na zemlji, a ona ga krvnički šutira"

Majka Uroša Stanića tužila Staniju: "Ona je fašista, dete mi je na zemlji, a ona ga krvnički šutira"

Mondo pre 24 dana
U "Eliti 9" pre samo nekoliko dana došlo je do verbalnog okršaja između Uroša Stanića i Stanije Dobrojević, a sve je eskaliralo i fizičkim napadom, kada je specijalna gošća rijalitija nasrnula na aktuelnog učesnika. Uroš je nakon toga nastavio sa… »
"Tužila sam Staniju!" Majka Uroša Stanića na ivici suza: "Nije mi bilo dobro kad sam videla kako ga šutira"

"Tužila sam Staniju!" Majka Uroša Stanića na ivici suza: "Nije mi bilo dobro kad sam videla kako ga šutira"

Telegraf pre 24 dana
U rijalitiju "Elita 9" došlo je pre nekoliko dana do žestokog verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između Uroša Stanića i Stanije Dobrojević, nakon čega je reagovalo i obezbeđenje. Povodom incidenta, oglasila se Uroševa majka, Tatjana, koja je vidno… »
(Video) "Tužila sam Staniju" Majka Uroša Stanića na ivici suza zbog dešavanja u Eliti 9: "Nije mi bilo dobro kada sam videla…

(Video) "Tužila sam Staniju" Majka Uroša Stanića na ivici suza zbog dešavanja u Eliti 9: "Nije mi bilo dobro kada sam videla…

Blic pre 24 dana
U “Eliti 9“ pre samo nekoliko dana došlo je do verbalnog okršaja između Uroša Stanića i Stanije Dobrojević, a sve je eskaliralo i fizičkim napadom kada je specijalna gošća rijalitija nasrnula na aktuelnog učesnika. Uroš je nakon toga nastavio sa žestokim… »
"Dete mi je na zemlji, a ona ga krvnički šutira" Majka Uroša Stanića tužila Staniju: Ona je fašista, potresena sam i na ivici…

"Dete mi je na zemlji, a ona ga krvnički šutira" Majka Uroša Stanića tužila Staniju: Ona je fašista, potresena sam i na ivici…

Kurir pre 24 dana
U “Eliti 9“ pre samo nekoliko dana došlo je do verbalnog okršaja između Uroša Stanića i Stanije Dobrojević, a sve je eskaliralo i fizičkim napadom kada je specijalna gošća rijalitija nasrnula na aktuelnog učesnika. Uroš je nakon toga nastavio sa žestokim… »
"Opet bih sve isto uradila" Šok izjava Stanije nakon brutalnog nasrtaja na Uroša Stanića

"Opet bih sve isto uradila" Šok izjava Stanije nakon brutalnog nasrtaja na Uroša Stanića

Blic pre 25 dana
Na Uskrs je u rijalitiju 'Zadruga 9 Elita' došlo do fizičkog sukoba između Stanije Dobrojević i Uroša Stanića. Sukobu je prethodila žestoka rasprava u kojoj je Uroš Staniju nazivao 'nasilnicom'. Nakon neviđenog haosa na Uskrs u rijalitiju "Zadruga 9… »
"Opet bih sve isto uradila!" Stanija šutirala Uroša u glavu, sad šokirala izjavom - lije mu krv i plače...

"Opet bih sve isto uradila!" Stanija šutirala Uroša u glavu, sad šokirala izjavom - lije mu krv i plače...

Telegraf pre 25 dana
Rijaliti učesnica Stanija Dobrojević došla je u verbalni sukob sa Urođem Stanićem. Tokom rasprave starleta je imala kako je rekla "prekid filma" zbog čega se ne seća incident. Podsetimo, nakon fizičkog okršaja do kojeg je došlo u Eliti, Staniju je… »
"Opet bih isto uradila" Stanija Dobrojević šokirala priznanjem nakon fizičkog obračuna sa Urošem: Lije mu krv i plače

"Opet bih isto uradila" Stanija Dobrojević šokirala priznanjem nakon fizičkog obračuna sa Urošem: Lije mu krv i plače

Kurir pre 25 dana
Rijaliti učesnica Stanija Dobrojević otkrila je da je tokom sukoba sa Urošem Stanićem imala „prekid filma“ i da se samog incidenta ne seća. Nakon haosa koji je izbio u „Eliti“, kada je došlo do fizičkog okršaja između njih dvoje, Stanija je, pošto ju je… »

Vesti dana »