Повезане вести
АНЕЛИ И СТАНИЈА У ЉУБАВИ, ово нико није очекивао: „Ти мени мужа ниси отела, него је он отишао код тебе“
Свет & Скандал 15.04.2026
принтсцреен иоутубе @задруга_оффициал Током синоћне журке Станија Добројевић и робот Тоша су разговарали када им се придружила Анели Ахмић, те су њих две кренуле да причају о Асмину Дурџићу. Њих две су пружиле једна другој… »
Помириле се Станија Добројевић и Анели Ахмић у "Елити": "Мени никад не би била крива друга жена"
Мондо 15.04.2026
Током синоћње журке, Станија Добројевић и робот Тоша разговарали су када им се придружила Анели Ахмић, након чега се повела прича о Асмину Дурџићу. У једном тренутку, Станија и Анели пружиле су једна другој руку помирења, што… »
Шок обрт! Станија и Анели закопале ратне секире: Ниси ми отела мужа, он је...
Курир 15.04.2026
Током журке Станија Добројевић и робот Тоша су разговарали када им се придружила Анели Ахмић, те су њих две кренуле да причају о Асмину Дурџићу. Нико није очекивао после тешких речи и свађа, али је дошло до помирења између… »
Пало помирење! Станија и Анели закопале ратне секире - овај обрт нико није очекивао: "Ниси ми преотела мужа!"
Телеграф 15.04.2026
Синоћна дешавања у Елити изненадила су све. У фокусу су биле Станија Добројевић и Анели Ахмић. Током синоћне журке Станија Добројевић и робот Тоша су разговарали када им се придружила Анели Ахмић, те су њих две кренуле да… »
Пало помирење између Станије и Анели: Шок обрт у Елити 9: "Ниси ми преотела мужа"
Блиц 15.04.2026
Станија је истакла да је са бившим завршила заувек и да је са Анели хтела разговарати мирно после три године. Анели је објаснила да је само дете везивало за брак и истакла да Станија није преотела њеног мужа, већ је он отишао… »
Вести дана »
Иран саветовао функционере САД да бирају речи, након нове Трампове претње нападима
Инсајдер пре 1 сатјош 31 повезана
Мировни преговори Америке и Ирана у Швајцарској: 'Окрените нови лист'
BBC News пре 59 минутајош 97 повезаних
ФОТО Све је готово: Јанакопулос објавио слику са Обрадовићем и објавио повратак Жоца
Нова пре 6 сатијош 29 повезаних
Победа и велики проблем за Немачку: Звезда одбране можда завршила Мундијал?
Б92 пре 12 сатијош 32 повезане