Povezane vesti

ANELI I STANIJA U LJUBAVI, ovo niko nije očekivao: „Ti meni muža nisi otela, nego je on otišao kod tebe“

ANELI I STANIJA U LJUBAVI, ovo niko nije očekivao: „Ti meni muža nisi otela, nego je on otišao kod tebe“

Svet & Skandal pre 2 sata
printscreen youtube @zadruga_official Tokom sinoćne žurke Stanija Dobrojević i robot Toša su razgovarali kada im se pridružila Aneli Ahmić, te su njih dve krenule da pričaju o Asminu Durdžiću. Njih dve su pružile jedna drugoj ruku pomirenja što je… »
Pomirile se Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić u "Eliti": "Meni nikad ne bi bila kriva druga žena"

Pomirile se Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić u "Eliti": "Meni nikad ne bi bila kriva druga žena"

Mondo pre 8 sati
Tokom sinoćnje žurke, Stanija Dobrojević i robot Toša razgovarali su kada im se pridružila Aneli Ahmić, nakon čega se povela priča o Asminu Durdžiću. U jednom trenutku, Stanija i Aneli pružile su jedna drugoj ruku pomirenja, što je izazvalo potpuni muk… »
Šok obrt! Stanija i Aneli zakopale ratne sekire: Nisi mi otela muža, on je...

Šok obrt! Stanija i Aneli zakopale ratne sekire: Nisi mi otela muža, on je...

Kurir pre 10 sati
Tokom žurke Stanija Dobrojević i robot Toša su razgovarali kada im se pridružila Aneli Ahmić, te su njih dve krenule da pričaju o Asminu Durdžiću. Niko nije očekivao posle teških reči i svađa, ali je došlo do pomirenja između njih što je izazvalo muk. -… »
Palo pomirenje između Stanije i Aneli: Šok obrt u Eliti 9: "Nisi mi preotela muža"

Palo pomirenje između Stanije i Aneli: Šok obrt u Eliti 9: "Nisi mi preotela muža"

Blic pre 11 sati
Stanija je istakla da je sa bivšim završila zauvek i da je sa Aneli htela razgovarati mirno posle tri godine. Aneli je objasnila da je samo dete vezivalo za brak i istakla da Stanija nije preotela njenog muža, već je on otišao sam. Tokom sinoćne žurke… »
Palo pomirenje! Stanija i Aneli zakopale ratne sekire - ovaj obrt niko nije očekivao: "Nisi mi preotela muža!"

Palo pomirenje! Stanija i Aneli zakopale ratne sekire - ovaj obrt niko nije očekivao: "Nisi mi preotela muža!"

Telegraf pre 10 sati
Sinoćna dešavanja u Eliti iznenadila su sve. U fokusu su bile Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić. Tokom sinoćne žurke Stanija Dobrojević i robot Toša su razgovarali kada im se pridružila Aneli Ahmić, te su njih dve krenule da pričaju o Asminu Durdžiću… »

Vesti dana »