Povezane vesti
"Muž je uzeo sina i pobegao sa njim u kupatilo da ga ne bih udarila"
Nova pre 14 sati
Pevačica Olja Karleuša otvoreno je govorila o majčinstvu. Kako je istakla, u porodici su imali različite pristupe – dok je ona insistirala na disciplini i bila znatno stroža prema sinu Pavlu, njen suprug je češće pokušavao da smiri situacije i ublaži… »
Muž naše pevačice krio sina u kupatilu da ga ne bi tukla: Šokirala priznanjem o vaspitanju sina, poredi se sa Hitlerom
Mondo pre 22 sata
Pevačica Olja Karleuša otvoreno je govorila o svom privatnom životu i naglasila da joj je porodica uvek bila prioritet. Zbog toga je, kako kaže, svesno stavila karijeru u drugi plan kako bi se posvetila ulozi majke. Iako je njen sin Pavle danas odrasla… »
Pevačica šokirala priznanjem kako vaspitava dete, muž ga krio u kupatilu da ga ne udari: "Bila sam kao Hitler"
Telegraf pre 22 sata
Pevačica Olja Karleuša godinama je na muzičkoj sceni i ima dugu karijeru. Jedno vreme se ona povukla sa scene te se posvetila majčinstvu, a o tome je više puta otvoreno govorila. Nikada nije krila činjenicu da joj je majčinstvo bilo na prvom mestu te da… »
Muž krio dete u kupatilu da ga ne udari: Pevačica šokirala priznanjem o vaspitanju sina: "Ja sam Hitler u kući"
Blic pre 23 sata
Olja Karleuša je iskreno govorila o svom privatnom životu i ulozi majke, stavljajući porodicu ispred karijere. Istakla je da je bila strogi roditelj u kući, dok je njen suprug bio blaži i često štitio sina od kazne. Pevačica Olja Karleuša potpuno je… »
"Bila sam Hitler u kući!“ Olja Karleuša šokirala priznanjem o vaspitanju sina - muž je krio dete u kupatilu da ga ne bi udarala…
Kurir pre 23 sata
Pevačica Olja Karleuša priznala je da je prema svom sinu jedincu Pavlu tokom njegovog odrastanja bila veoma stroga. Ona je otkrila da je u vaspitanju sina, koji je danas već odrasli mladić, imala ulogu „strožeg policajca“, dok je njen suprug, biznismen… »
Vesti dana »
Ponovo odložena sednica Skupštine Srbije o nepoverenju vladi, nije bilo kvoruma
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 45 povezanih
Ministar prosvete: Jačanje nastavničkih fakulteta ključno, naš najveći kapital su ljudi
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 21 povezana
Tramp najavio pregovore Izraela i Libana, Bejrut tvrdi da nije obavešten
Newsmax Balkans pre 6 minutajoš 20 povezanih
PROMENLjIVO OBLAČNO I TOPLO: Sunce uz moguće pljuskove u pojedinim delovima Srbije
Glas juga pre 3 satajoš 17 povezanih