Povezane vesti
Bivši fudbaler Crvene zvezde nije mogao da veruje: „Rekli su mi da idem u crkvu, a ja ni ne verujem u Boga!“
Hot sport 15.04.2026
Na kraju je ipak otišao! Boravak Vanje Drkušića u Crvenoj zvezdi prošao je bez većeg uticaja na terenu, pre svega zbog jake konkurencije u defanzivi gde su prednost imali Uroš Spajić i Naser Điga kod trenera Vladana Milojevića. Posle kratkog perioda u… »
Neverovatno otkriće bivšeg fudbalera Crvene zvezde: U Boga ne verujem, a pomogao mi je!
Kurir 15.04.2026
Vanja Drkušić, fudbalski reprezentativac Slovenije srpskog porekla, igrao je za Crvenu zvezdu šest meseci u sezoni 2024/2025, kada se vratio u svoj matični klub Zenit iz Sankt Peterburga. Nije mnogo Vanja Drkušić igrao u crveno-belom dresu, upisao je… »
„U Zvezdi mi rekli da idem u crkvu, ja ne verujem u Boga, ali sam otišao u Hram Svetog Save i…“
Telegraf 15.04.2026
Nije ostavio trag u Crvenoj zvezdi kakav je očekivao Vanja Drkušić. Može se reći da je imao i tu nesreću da u njegovo vreme Uroš Spajić i Naser Điga budu prvi izbor kod Vladana Milojevića. Polusezonu je proveo na Marakani da bi se kasnije otisnuo u… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za nedelju 31. maj 2026: Suvo i toplo, uveče ponegde kiša
Insajder pre 2 satajoš 22 povezane
Ovo je najdublji upad na teritoriju Libana od 2000. godine! Izraelska vojska osvojila zamak krstaša posle žestokih borbi sa Hezbolahom, pa podigla zastavu!
Kurir pre 23 minutajoš 11 povezanih
Haos u Parizu: Stotine uhapšenih tokom proslave trijumfa PSŽ-a u Ligi šampiona
BBC News pre 8 minutajoš 13 povezanih
Spoljnopolitički odbor EP u sredu glasa o Piculinom izveštaju o Srbiji
Nedeljnik pre 58 minutajoš 8 povezanih