Povezane vesti

Bivši fudbaler Crvene zvezde nije mogao da veruje: „Rekli su mi da idem u crkvu, a ja ni ne verujem u Boga!“

Bivši fudbaler Crvene zvezde nije mogao da veruje: „Rekli su mi da idem u crkvu, a ja ni ne verujem u Boga!“

Hot sport pre 2 dana
Na kraju je ipak otišao! Boravak Vanje Drkušića u Crvenoj zvezdi prošao je bez većeg uticaja na terenu, pre svega zbog jake konkurencije u defanzivi gde su prednost imali Uroš Spajić i Naser Điga kod trenera Vladana Milojevića. Posle kratkog perioda u… »
Neverovatno otkriće bivšeg fudbalera Crvene zvezde: U Boga ne verujem, a pomogao mi je!

Neverovatno otkriće bivšeg fudbalera Crvene zvezde: U Boga ne verujem, a pomogao mi je!

Kurir pre 2 dana
Vanja Drkušić, fudbalski reprezentativac Slovenije srpskog porekla, igrao je za Crvenu zvezdu šest meseci u sezoni 2024/2025, kada se vratio u svoj matični klub Zenit iz Sankt Peterburga. Nije mnogo Vanja Drkušić igrao u crveno-belom dresu, upisao je… »
„U Zvezdi mi rekli da idem u crkvu, ja ne verujem u Boga, ali sam otišao u Hram Svetog Save i…“

„U Zvezdi mi rekli da idem u crkvu, ja ne verujem u Boga, ali sam otišao u Hram Svetog Save i…“

Telegraf pre 3 dana
Nije ostavio trag u Crvenoj zvezdi kakav je očekivao Vanja Drkušić. Može se reći da je imao i tu nesreću da u njegovo vreme Uroš Spajić i Naser Điga budu prvi izbor kod Vladana Milojevića. Polusezonu je proveo na Marakani da bi se kasnije otisnuo u… »

Vesti dana »