Povezane vesti
Za sedam meseci u eliti 9 imala je 8 partnera. Oglasila se majka rijaliti učesnice: Ostaje mi samo da joj poželim sreću.
Kurir pre 2 dana
Samo dan nakon što je Sara Stojanović u "Eliti" primila pismo od majke, gde ju je žestoko iskritikovala zbog menjanja partnera u rijalitiju i intimnih odnosa pred kamerama, ona je rešila da okrene novi list, te je uplovila u novu emotivnu vezu, a njen… »
Za sedam meseci u eliti 9 imala je 8 partnera, oglasila se majka rijaliti učesnice: "Nije me poslušala"
Blic pre 3 dana
Majka je izjavila da joj je drago što je Sara sada sa Muratom i veruje da bi s njim imala mir od početka. Iako je bila stroga prema Sari, majka smatra da nikada ne bi trebalo pretnjama odricanjem deteta zbog grešaka u rijalitiju. Samo dan nakon što je… »
Za 7 meseci u rijalitiju, imala je 8 partnera: Hitno se oglasila majka ove zadrugarke: "Nije me poslušala"
Telegraf pre 3 dana
Samo dan nakon što je Sara Stojanović u "Eliti" primila pismo od majke, gde ju je žestoko iskritikovala zbog menjanja partnera u rijalitiju i intimnih odnosa pred kamerama, ona je rešila da okrene novi list, te je uplovila u novu emotivnu vezu, a njen… »