Povezane vesti

Džejmi Marej završio tenisku karijeru: „Uzbuđen sam, ulazim u stvarni svet“

Džejmi Marej završio tenisku karijeru: „Uzbuđen sam, ulazim u stvarni svet“

Nedeljnik pre 18 sati
Britanski teniser Džejmi Marej saopštio je danas da završava igračku karijeru. Prvi britanski teniser u dublu koji se popeo na prvo mesto na svetu nije igrao od prošlog avgusta i Otvorenog prvenstva SAD. Sedmostruki grend slem šampion je rekao da je… »
Džejmi Marej završio tenisku karijeru

Džejmi Marej završio tenisku karijeru

Radio sto plus pre 17 sati
Prvi britanski teniser u dublu koji se popeo na prvo mesto na svetu nije igrao od prošlog avgusta i Otvorenog prvenstva SAD. Sedmostruki grend slem šampion je rekao da je “uzbuđen što ulazi u stvarni svet”. “Moje tenisko putovanje se završava posle 36… »
"Moje tenisko putovanje se završava posle 36 godina" Džejmi Marej objavio kraj karijere

"Moje tenisko putovanje se završava posle 36 godina" Džejmi Marej objavio kraj karijere

Kurir pre 18 sati
Prvi britanski teniser u dublu koji se popeo na prvo mesto na svetu nije igrao od prošlog avgusta i Otvorenog prvenstva SAD. Sedmostruki grend slem šampion je rekao da je "uzbuđen što ulazi u stvarni svet". "Moje tenisko putovanje se završava posle 36… »
Navijači u šoku! Marej završio karijeru

Navijači u šoku! Marej završio karijeru

Večernje novosti pre 18 sati
Nekadašnji broj jedan u dublu i osvajač sedam Grend slem titula, Džejmi Marej, odlučio je da stavi tačku na svoju bogatu karijeru. FOTO: Depositphotos/Milkos On se oglasio putem društvenih mreža. "Moje tenisko putovanje se završava posle 36 godina… »
Kraj jedne ere: Mari konačno završio karijeru

Kraj jedne ere: Mari konačno završio karijeru

B92 pre 19 sati
Britanski teniser Džejmi Mari, jedan od najboljih dubl igrača svoje generacije, zvanično je objavio kraj karijere. Nekadašnji broj jedan u dublu i osvajač sedam Grend slem titula odlučio je da stavi tačku posle više od tri decenije u tenisu. "Moje… »
Mari završio karijeru, pamti se Vimbldon sa Jelenom Janković

Mari završio karijeru, pamti se Vimbldon sa Jelenom Janković

Sport klub pre 19 sati
Džejmi Mari, rođeni brat Endija i prvi Britanac, koji je postao svetski broj jedan u dublu, objavio je da završava karijeru. Osvajač sedam gren slem titula nije igrao od US opena prošle godine. Istakao je da je oduševljen što sada ulazi u „stvaran… »

Vesti dana »