Povezane vesti
Džejmi Marej završio tenisku karijeru: „Uzbuđen sam, ulazim u stvarni svet“
Nedeljnik pre 18 sati
Britanski teniser Džejmi Marej saopštio je danas da završava igračku karijeru. Prvi britanski teniser u dublu koji se popeo na prvo mesto na svetu nije igrao od prošlog avgusta i Otvorenog prvenstva SAD. Sedmostruki grend slem šampion je rekao da je… »
Džejmi Marej završio tenisku karijeru
Radio sto plus pre 17 sati
Prvi britanski teniser u dublu koji se popeo na prvo mesto na svetu nije igrao od prošlog avgusta i Otvorenog prvenstva SAD. Sedmostruki grend slem šampion je rekao da je “uzbuđen što ulazi u stvarni svet”. “Moje tenisko putovanje se završava posle 36… »
"Moje tenisko putovanje se završava posle 36 godina" Džejmi Marej objavio kraj karijere
Kurir pre 18 sati
Prvi britanski teniser u dublu koji se popeo na prvo mesto na svetu nije igrao od prošlog avgusta i Otvorenog prvenstva SAD. Sedmostruki grend slem šampion je rekao da je "uzbuđen što ulazi u stvarni svet". "Moje tenisko putovanje se završava posle 36… »
Navijači u šoku! Marej završio karijeru
Večernje novosti pre 18 sati
Nekadašnji broj jedan u dublu i osvajač sedam Grend slem titula, Džejmi Marej, odlučio je da stavi tačku na svoju bogatu karijeru. FOTO: Depositphotos/Milkos On se oglasio putem društvenih mreža. "Moje tenisko putovanje se završava posle 36 godina… »
Kraj jedne ere: Mari konačno završio karijeru
B92 pre 19 sati
Britanski teniser Džejmi Mari, jedan od najboljih dubl igrača svoje generacije, zvanično je objavio kraj karijere. Nekadašnji broj jedan u dublu i osvajač sedam Grend slem titula odlučio je da stavi tačku posle više od tri decenije u tenisu. "Moje… »
Mari završio karijeru, pamti se Vimbldon sa Jelenom Janković
Sport klub pre 19 sati
Džejmi Mari, rođeni brat Endija i prvi Britanac, koji je postao svetski broj jedan u dublu, objavio je da završava karijeru. Osvajač sedam gren slem titula nije igrao od US opena prošle godine. Istakao je da je oduševljen što sada ulazi u „stvaran… »
Vesti dana »
Prva bez kvoruma, druga počela nesmetano Sednica Skupštine Srbije: Na dnevnom redu 40 tačaka (video)
Blic pre 11 minutajoš 52 povezane
Prevozniku Jaćimoviću izgoreo autobus, on kaže da je namerno zapaljen
Glas Zaječara pre 2 satajoš 18 povezanih
Ukrajinski zvaničnici: U napadu Rusije na Ukrajinu poginulo najmanje 16 osoba, ranjeno više od 80
Beta pre 26 minutajoš 17 povezanih