Povezane vesti
Incident na aerodromu: putnik pod dejstvom alkohola izazvao kašnjenja letova
Politika 15.04.2026
Putnik slučajno razvojio dve bezbednosne zone. Na aerodromu u Marseju došlo je do incidenta kada je putnik (48) pod dejstvom alkohola izazvao haos tako što je slučajno otvorio staklenu pregradu koja razdvaja zonu odlazaka ka Šengen prostoru od… »
Incident na aerodromu u Marseju: Pijani putnik "neutralisao" Šengen zonu i sam otvorio prolaze
Euronews 15.04.2026
Na aerodromu u Marseju došlo je do incidenta kada je 48 - godišnji putnik pod dejstvom alkohola izazvao haos tako što je slučajno otvorio staklenu pregradu koja razdvaja zonu odlazaka ka Šengen prostoru od međunarodnog dela aerodroma. Kako su za… »
Vesti dana »
"Uznemiren sam, brat mi je okružen požarima": Darko Tanasijević očajan zbog loše situacije u Deliblatskoj peščari: "svi su evakuisani", otkrio koje informacije ima
Blic pre 32 minutajoš 45 povezanih
Vatrogasci i posada helikoptera dočekani u Beogradu nakon gašenja požara u Španiji
Beta pre 3 satajoš 31 povezana
Štab: U većem delu Srbije nema restrikcija vodosnabdevanja, apel da se voda koristi racionalno
Beta pre 42 minutajoš 55 povezanih
Novosadska policija zaplenila 85 kilograma droge: Uhapšene tri osobe, kod njih nađeni kokain i marihuana
Radio 021 pre 42 minutajoš 43 povezane