Povezane vesti
Našeg pevača krvnički pretukla žena: "Deca su vrištala dok sam je preklinjao da prestane"
Mondo 15.04.2026
Bosanski pevač Al Dino pre nekoliko godina doživeo je porodično nasilje kada ga je bivša supruga pretukla. Naime, Al Dino je jednom prilikom progovorio o bolnoj temi i tada otkrio da ga je tadašnja žena pretukla i to pred njihovom decom. - Te večeri sam… »
"Tukla me je pred sinovima, molio sam je da prestane" Pevač trpeo nasilje od žene, pa je uhvatio u prevari: "Saznao sam za…
Blic 15.04.2026
Razvod je odlučio nakon što je pronašao poruke koje dokazuju aferu supruge sa američkim novinarom Kejsijem Kaufmanom. Arduana tvrdi da je nasilje bilo obostrano i da ga nije prevarila, a za fizički sukob okrivljuje zaštitnički instinkt prema deci u… »
"Deca su vrištala dok sam je preklinjao da prestane" Našeg pevača krvnički pretukla žena, on preživeo traumu: Ubila me je kao…
Kurir 15.04.2026
Bosanski pevač Al Dino pre nekoliko godina doživeo je porodično nasilje kada ga je bivša supruga pretukla. Naime, Al Dino je jednom prilikom progovorio o bolnoj temi i tada otkrio da ga je tadašnja žena pretukla i to pred njihovom decom. - Te večeri sam… »
Vesti dana »
Završena vanredna sednica: Skupština usvojila izmene pravosudnih zakona i druge zakone
Insajder pre 6 minutajoš 36 povezanih
Toplotni talas u Srbiji: Temperature do 39 stepeni uz upozorenja na požare i zdravstvene rizike
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 54 povezane
"Loše smo igrali, ali zaslužili smo više bodova" Neobična izjava selektora nakon ispadanja sa Svetskog prvenstva
Kurir pre 1 satjoš 133 povezane
Bosna i Hercegovina u nokaut fazi Mundijala: 'Neka žurka traje sedam dana'
BBC News pre 41 minutajoš 31 povezana