Povezane vesti
Našeg pevača krvnički pretukla žena: "Deca su vrištala dok sam je preklinjao da prestane"
Mondo pre 2 dana
Bosanski pevač Al Dino pre nekoliko godina doživeo je porodično nasilje kada ga je bivša supruga pretukla. Naime, Al Dino je jednom prilikom progovorio o bolnoj temi i tada otkrio da ga je tadašnja žena pretukla i to pred njihovom decom. - Te večeri sam… »
"Tukla me je pred sinovima, molio sam je da prestane" Pevač trpeo nasilje od žene, pa je uhvatio u prevari: "Saznao sam za…
Blic pre 2 dana
Razvod je odlučio nakon što je pronašao poruke koje dokazuju aferu supruge sa američkim novinarom Kejsijem Kaufmanom. Arduana tvrdi da je nasilje bilo obostrano i da ga nije prevarila, a za fizički sukob okrivljuje zaštitnički instinkt prema deci u… »
"Deca su vrištala dok sam je preklinjao da prestane" Našeg pevača krvnički pretukla žena, on preživeo traumu: Ubila me je kao…
Kurir pre 2 dana
Bosanski pevač Al Dino pre nekoliko godina doživeo je porodično nasilje kada ga je bivša supruga pretukla. Naime, Al Dino je jednom prilikom progovorio o bolnoj temi i tada otkrio da ga je tadašnja žena pretukla i to pred njihovom decom. - Te večeri sam… »
Vesti dana »
Volstrit: Akcije naglo porasle, investitori sada "napuštaju sukob na Bliskom istoku"
Blic pre 3 satajoš 25 povezanih