Povezane vesti
Miodrag Stanković: U Srbiji postoje radnici prvog i drugog reda kada su praznici u pitanju
Jug press 15.04.2026
NIŠ Miodrag Stanković, kopredsednik koalicije „Niš, moj grad“, opozicione koalicije 18 udruženja i osnivač Pokreta Juga Srbije, ocenio je da u Srbiji postoji očigledna nejednakost kada su u pitanju prava radnika tokom praznika. Kako kaže Stanković, dok… »
Stanković: U Srbiji postoje radnici prvog i drugog reda kada su praznici u pitanju
Jugmedia 15.04.2026
Miodrag Stanković, kopredsednik koalicije „Niš, moj grad“, opozicione koalicije 18 udruženja i osnivač Pokreta Juga Srbije, ocenio je da u Srbiji postoji očigledna nejednakost kada su u pitanju prava radnika tokom praznika. Kako kaže Stanković, dok su za… »
Niš, moj grad: Kada su praznici imamo radnike prvog i drugog reda
N1 Info 15.04.2026
Kopredsednik koalicije "Niš, moj grad" i osnivač Pokreta Juga Srbije Miodrag Stanković ocenio je da je za protekle uskršnje praznike radio veliki broj radnika u privatnom sektoru, iako su neradni dani bili petak, subota, nedelja i ponedeljak. Stanković… »
Vesti dana »
Uhapšen vozač osumnjičen za izazivanje saobraćajne nesreće sa dve smrtne žrtve
I Love Zrenjanin pre 15 minutajoš 37 povezanih
Vojvodina sve privlačnija turistima! U prvih pet meseci znatno veći broj gostiju, a i noćenja značajno rastu
Dnevnik pre 50 minutajoš 36 povezanih
NUNS: Institucije moraju dozvoliti novinarima da prisustvuju javnim sednicama
Šabačke novosti pre 35 minutajoš 25 povezanih
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 80 povezanih
Međunarodna ROADPOL akcija kontrole saobraćaja usmerena na vozače dvotočkaša od 1. do 7. juna 2026.
Naslovi.ai pre 3 satajoš 40 povezanih