Povezane vesti

Miodrag Stanković: U Srbiji postoje radnici prvog i drugog reda kada su praznici u pitanju

Miodrag Stanković: U Srbiji postoje radnici prvog i drugog reda kada su praznici u pitanju

Jug press pre 15 sati
NIŠ Miodrag Stanković, kopredsednik koalicije „Niš, moj grad“, opozicione koalicije 18 udruženja i osnivač Pokreta Juga Srbije, ocenio je da u Srbiji postoji očigledna nejednakost kada su u pitanju prava radnika tokom praznika. Kako kaže Stanković, dok… »
Stanković: U Srbiji postoje radnici prvog i drugog reda kada su praznici u pitanju

Stanković: U Srbiji postoje radnici prvog i drugog reda kada su praznici u pitanju

Jugmedia pre 16 sati
Miodrag Stanković, kopredsednik koalicije „Niš, moj grad“, opozicione koalicije 18 udruženja i osnivač Pokreta Juga Srbije, ocenio je da u Srbiji postoji očigledna nejednakost kada su u pitanju prava radnika tokom praznika. Kako kaže Stanković, dok su za… »
Niš, moj grad: Kada su praznici imamo radnike prvog i drugog reda

Niš, moj grad: Kada su praznici imamo radnike prvog i drugog reda

N1 Info pre 18 sati
Kopredsednik koalicije "Niš, moj grad" i osnivač Pokreta Juga Srbije Miodrag Stanković ocenio je da je za protekle uskršnje praznike radio veliki broj radnika u privatnom sektoru, iako su neradni dani bili petak, subota, nedelja i ponedeljak. Stanković… »

Vesti dana »