Повезане вести

"Ми на 'ић' смо тамо грађани другог реда" Гатарбајтери из бивше Југе проговорили о животу у Немачкој, а онда открили и како је…

"Ми на 'ић' смо тамо грађани другог реда" Гатарбајтери из бивше Југе проговорили о животу у Немачкој, а онда открили и како је…

Курир пре 9 сати
Вечита дилема исељеника са Балкана - да ли треба отићи или остати у домовини, да ли се враћати или дочекати пензију у иностранству и наравно питање где је боље, код куће или у туђини. Питање једног човека на Редиту само је… »
"Ми на 'ић' смо тамо грађани другог реда": Балкански гастарбајтери о животу у "обећаној земљи" - шта је боље Немачка или…

"Ми на 'ић' смо тамо грађани другог реда": Балкански гастарбајтери о животу у "обећаној земљи" - шта је боље Немачка или…

Блиц пре 13 сати
Дилема исељеника са Балкана између останка у домовини или пресељења у иностранство је тема дискусије на Редиту. Корисници расправљају о животу у Немачкој и могућем пресељењу у Швајцарску због жеље за већим квалитетом… »
"Немачка пропада, селим се" Гастарбајтер открио сурово искуство о земљи који многи Балканци сматрају обећаном

"Немачка пропада, селим се" Гастарбајтер открио сурово искуство о земљи који многи Балканци сматрају обећаном

Курир пре 16 сати
Корисник који се тренутно налази у Немачкој кратко и јасно је поручио: - Волео бих да одем одавде јер ово све пропада и нема смисла остати - питајући да ли још неко планира пресељење у Швајцарску. Истраживања с почетка 2026… »

Вести дана »