Povezane vesti
Lovernj otkrio koju je poslednju poruku poslao Vujoševiću, vratio bi Bogdana i Lučića u Partizan
Nova 15.04.2026
Žofri Lovernj, iskusni francuski centar, vratio se u Partizan na oduševljenje velikog broja navijača, koji znaju koliko voli crno-bele boje. Dan nakon sahrane legendarnog trenera Duška Vujoševića dogodilo se ono što su navijači Partizana, ali i sam… »
Lovernj na ivici suza zbog Vujoševića: "Pisao sam mu da se vraćam, ne znam da li je video"
Mondo 15.04.2026
Žofri Lovernj vratio se u Partizan, ugovor je potpisan do kraja sledeće sezone i ponovo će biti u dresu voljenog kluba. Nažalost, na mečevima ga neće gledati Duško Vujošević koji je sahranjen 14. aprila. Priznao je francuski košarkaš da su mu zbog toga… »
Lovernj dobija srpski pasoš! Otkrio Francuz, novi košarkaš Partizana
Dnevnik 15.04.2026
Francuski košarkaš Žofri Lovernj otkrio je da će uskoro dobiti srpski pasoš. Žofri Lovernj novi je košarkaš Partizana, a ovaj potpis je ozvaničen u sredu od strane kluba. U svojoj karijeri, Lovernj je po odlasku iz Partizana igrao za Himki, Denver… »
Lovernj pisao Duletu pred povratak: „Ne znam da li je pročitao poruku“
Hot sport 15.04.2026
Emotivna ispovest Francuza Žofri Lovernj izjavio je u Beogradu da se vraća u Partizan, da će uskoro dobiti srpski pasoš i igrati u KLS, uz poruku da je o povratku obavestio Duška Vujoševića. Francuski centar pojavio se u Beogradskoj areni gde je klub… »
Žofri Lovernj dobija srpski pasoš: Partizan značajno pojačan u borbi za odbranu titule!
Kurir 15.04.2026
Lovernj je u svojoj karijeri po odlasku iz Partizana igrao za Himki, Denver Nagets, Oklahoma Siti Tanders, San Antonio Spars, Čikago Buls, Femerbahče, Žalgris, ASVEL i Kuvajt. U aktuelnoj sezoni, zadužiće dres sa brojem 77, a crno-beli će moći da ga… »
"Moja poslednja poruka Duletu bila je da se vraćam u Partizan!" Lovernj o Vujoševiću, otkrio da dobija i srpski pasoš
Večernje novosti 15.04.2026
Novi/stari košarkaš Partizana je Žofri Lovernj. Ne krije da je srećan zbog povratka u redove crveno-belih, međutim nije mogao ni da sakrije bol koju oseća zbog prerano preminulog Duška Vujoševića. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages S knedlom u grlu je… »
Lovernj: "Dobijam srpski pasoš i selim se u Beograd! Mislim da će Dule biti srećan..."
Sportske.net 15.04.2026
U Beogradskoj areni trenutno se snima film u organizaciji KK Partizan, a stigao je i novi-stari košarkaš “crno-belih” Žofri Lovernj. Francuz je izdvojio vremena i za novinare sa kojima je razgovarao o svom povratku u Beograd, a otkrio je i da će uskoro… »
Vesti dana »
„Ruski zid“ ispisao istoriju, pa poručio: „Šta ćete sada reći, mrzitelji?“
Sputnik pre 1 satjoš 46 povezanih
"Nećemo prihvatiti sporazum sa Amerikom bez jasnih rezultata": Iran postavio uslov SAD-u, još nema dogovora
Mondo pre 47 minutajoš 29 povezanih
Novo upozorenje RHMZ: Srbija ulazi u nestabilan period, mogući grad i jaki pljuskovi
Euronews pre 3 satajoš 27 povezanih
Zatvorena srpska ambulanta u Obiliću: Kosovska policija stavila službeni pečat na prostorije
NIN pre 1 satjoš 17 povezanih