Povezane vesti
Lovernj otkrio koju je poslednju poruku poslao Vujoševiću, vratio bi Bogdana i Lučića u Partizan
Nova pre 1 dan
Žofri Lovernj, iskusni francuski centar, vratio se u Partizan na oduševljenje velikog broja navijača, koji znaju koliko voli crno-bele boje. Dan nakon sahrane legendarnog trenera Duška Vujoševića dogodilo se ono što su navijači Partizana, ali i sam… »
Lovernj na ivici suza zbog Vujoševića: "Pisao sam mu da se vraćam, ne znam da li je video"
Mondo pre 14 sati
Žofri Lovernj vratio se u Partizan, ugovor je potpisan do kraja sledeće sezone i ponovo će biti u dresu voljenog kluba. Nažalost, na mečevima ga neće gledati Duško Vujošević koji je sahranjen 14. aprila. Priznao je francuski košarkaš da su mu zbog toga… »
Lovernj dobija srpski pasoš! Otkrio Francuz, novi košarkaš Partizana
Dnevnik pre 14 sati
Francuski košarkaš Žofri Lovernj otkrio je da će uskoro dobiti srpski pasoš. Žofri Lovernj novi je košarkaš Partizana, a ovaj potpis je ozvaničen u sredu od strane kluba. U svojoj karijeri, Lovernj je po odlasku iz Partizana igrao za Himki, Denver… »
Lovernj pisao Duletu pred povratak: „Ne znam da li je pročitao poruku“
Hot sport pre 16 sati
Emotivna ispovest Francuza Žofri Lovernj izjavio je u Beogradu da se vraća u Partizan, da će uskoro dobiti srpski pasoš i igrati u KLS, uz poruku da je o povratku obavestio Duška Vujoševića. Francuski centar pojavio se u Beogradskoj areni gde je klub… »
Žofri Lovernj dobija srpski pasoš: Partizan značajno pojačan u borbi za odbranu titule!
Kurir pre 15 sati
Lovernj je u svojoj karijeri po odlasku iz Partizana igrao za Himki, Denver Nagets, Oklahoma Siti Tanders, San Antonio Spars, Čikago Buls, Femerbahče, Žalgris, ASVEL i Kuvajt. U aktuelnoj sezoni, zadužiće dres sa brojem 77, a crno-beli će moći da ga… »
"Moja poslednja poruka Duletu bila je da se vraćam u Partizan!" Lovernj o Vujoševiću, otkrio da dobija i srpski pasoš
Večernje novosti pre 16 sati
Novi/stari košarkaš Partizana je Žofri Lovernj. Ne krije da je srećan zbog povratka u redove crveno-belih, međutim nije mogao ni da sakrije bol koju oseća zbog prerano preminulog Duška Vujoševića. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages S knedlom u grlu je… »
Lovernj: "Dobijam srpski pasoš i selim se u Beograd! Mislim da će Dule biti srećan..."
Sportske.net pre 16 sati
U Beogradskoj areni trenutno se snima film u organizaciji KK Partizan, a stigao je i novi-stari košarkaš “crno-belih” Žofri Lovernj. Francuz je izdvojio vremena i za novinare sa kojima je razgovarao o svom povratku u Beograd, a otkrio je i da će uskoro… »
Vesti dana »
Bez diskusije o nepoverenju Vladi u Skupštini, opet nema kvoruma
Mašina pre 31 minutajoš 52 povezane
Srbija će nastavnički poziv tretirati kao deficitarno zanimanje
Serbian News Media pre 1 satjoš 22 povezane
Prevozniku Jaćimoviću izgoreo autobus, on kaže da je namerno zapaljen
Glas Zaječara pre 2 satajoš 18 povezanih
uživo Kina više ne može da ćuti: Tramp pritiska blokadom Ormuskog moreuza, Si Đinping poslao oštru poruku
NIN pre 1 satjoš 20 povezanih
Ukrajinski zvaničnici: U napadu Rusije na Ukrajinu poginulo najmanje 16 osoba, ranjeno više od 80
Beta pre 26 minutajoš 17 povezanih